InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8417016589
Editorial: Editorial Empúries (24/10/2018)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 04 enero 2019
Hi havia una vegada un conte de rondalles ple de màgia que acompanyava els nens no muggles a l'hora de dormir. Uns contes que en certa manera són molt semblants als nostres ja que pretenen ensenyar les diferencies entre el bé i el mal amb l'extra afegit d'ensenyar als futurs mags la importància de la màgia, del bon ús d'ella, la responsabilitat i les conseqüències de no fer-ne un bon ús.
L'Albus Dumbledor a “Harry Potter i les relíquies de la mort” li deixa la seva còpia a l'aplicada Hermione Granger ja que al no haver crescut en una família màgica sinó muggle no les coneixia, així és com la seva autora ens presenta Les rondalles del bard Gallard.
J.K Rowling ens presenta cinc histories il·lustrades on la màgia flueix entre les seves planes, podreu gaudir de “El bruixot i l'olla saltadora”, “La font de la bona fortuna”, “El cor pelut del nigromant”, “La Babbitty Rabbitty i la soca riallera” i “la rondalla dels tres germans”, aquesta darrera explica la llegenda de les Relíquies de la Mort, eix vertebrador de la darrera aventura d'en Harry Potter.
En aquesta nova edició que ens presenta l'Editorial Empúries podem gaudir de les il·lustracions de Lisbeth Zwerger, unes imatges molt evocadores de les rondalles on amb un traç suau i uns colors més aviat apagats aconsegueix arrodonir els contes i en cap moment focalitzar l'atenció del lector.
Aquestes il·lustracions són molt detallades, mostren un traç ferm i delicat en la seva composició, sembla que llapis hagi lliscat per art d'encantament sobre les planes deixant en color el que el negre de la lletra explica.
La majoria de les il·lustracions són de gran format, plana sencera o doble plana, encara que trobarem petits detalls i dibuixos acompanyant el text. Fins i tot podreu gaudir un retrat d'Albus Dumbledor, autor en part d'aquest exemplar ja que afegeix a cada rondalla els seus comentaris, aquests els trobareu a continuació de cada rondalla, en fulls de paper grisos i el text emmarcat com si les seves anotacions fossin un afegit a l'estructura del conte, unes anotacions personals que ajuden a reflexionar.
Un fet que personalment crec que li dona encant i no trenca la narració ni complica als joves lectors en tenir que anar buscant a peu de pàgina això i allò.
Aquesta edició és un imprescindible per a tot aquell seguidor de les aventures d'en Harry Potter i del seu món màgic, però a l'hora té un gran potencial didàctic ja que la lletra és gran i el vocabulari és senzill, dos fets que facilitaran la lectura a primers lectors que encara que estiguin motivats per la màgia de llegir els contes que els seus personatges preferits han llegit, no deixen de ser cinc contes molt vàlids per si mateixos.
El gran format en tapa dura, el llom d'un color blau fosc que contrasta amb el blau més viu que convida a fixar-nos en la seva portada on els personatges dels contes conviuen sobre un sol amb relleu recorden als contes clàssics sortint del formats més nous de tapa tova.
És absolutament imperdible i a més penseu que esteu col·laborant amb la Fundació Lumos per aconseguir que l'any 2050 tots els nens puguin créixer en una família.
Només us diré que us recomano molt aquest volum com a regal de Reis, un regal de tres mags d'orient que faran les delícies de petits i no tan petits.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
Videos de J.K. Rowling (3) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de J.K. Rowling
«Las ilustraciones de Jim Kay me emocionaron profundamente. Me encanta su interpretación del mundo de Harry Potter, y para mí es un verdadero honor que haya aportado su talento a esta nueva edición.» J.K. Rowling
Más información sobre el libro, aquí: http://ow.ly/9Swy30gS02t
Síguenos en Facebook: http://ow.ly/pOai30fgSby O en Twitter aquí: http://ow.ly/CiNb30fgSgF
otros libros clasificados: reflexiónVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Harry Potter para principiantes

¿Cuántas novelas hay en la serie Harry Potter?

6
7
8
9

7 preguntas
238 lectores participarón
Thème : Harry Potter y la piedra filosofal de J.K. RowlingCrear un test sobre este libro
{* *}