InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 847329226X
192 páginas
Editorial: Club Editor (09/02/2018)

Calificación promedio : 3.69/5 (sobre 13 calificaciones)
Resumen:
Permagel és aquella part de la terra que no es desglaça mai i és la membrana que revesteix l’heroïna d’aquest llibre. Una manera de preservar la part tovíssima que hi ha dins d’una persona en formació. El món exterior amenaça, cal atrevir-se a sortir de la cel·la familiar, desactivar la mare obsessa de la salut, la germana obsessa de la felicitat, negar-se a pagar el deute del que han invertit en tu: no hi ha res a esperar d’una lesbiana suïcida. Després, reunir for... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (5) Añadir una crítica
mariabv2012
 06 October 2022
Una novel·la curta, escrita amb mim, de llenguatge senzill i poètic, que expressa en primera persona les vivències d'una jove dona que busca el seu lloc i la seva identitat, que no està gaire conforme amb la seva vida i pensa a posar-li fi de diverses maneres; repassa diferents moments i vivències des de la seva infància fins al present, però la vida no sempre discorre pel camí que una vol i al final haurà d'assumir responsabilitats amb les quals no comptava.

Una novela corta, escrita con mimo, de lenguaje sencillo y poético, que cuenta en primera persona las vivencias de una joven mujer que busca su lugar y su identidad, que no está muy conforme con su vida y piensa en ponerle fin de diversas maneras; repasa diferentes momentos y vivencias desde su infancia hasta el presente, pero la vida no siempre discurre por el camino que una quiere y al final tendrá que asumir responsabilidades con las que no contaba.
Comentar  Me gusta         220
David11
 29 July 2022
Els llibres d'Eva Baltasar han sigut per a mi un dels grans descobriments del 2022. Tanque el cercle amb el primer dels tres llibres que ha escrit, amb 'Permagel', i l'he gaudit tant com els altres dos, 'Boulder' i 'Mamut'.
Sense dubte té una escriptura poètica que m'atrapa i fascina, encara que la temàtica de les seues obres siga tan dura i crua com en aquest Permagel. La protagonista, en búsqueda continuada d'un suïcidi no del tot desitjat, ens mostra la cruesa d'una vida a la qual no li acaba de trobar cap sentit, a la qual no desitja trobar-li'l, ni tampoc vol lligar-se. Amb aquesta premissa anem coneixent la seua vida, la seua infància, el seu descobriment del sexe, les seues relacions amoroses… descobrim a la seua família i el seu pessimisme existencial.
Una història crua meravellosament escrita que t'atrapa i de la que vols saber i saber més, que no et deixarà indiferent i que amaga un gir insospitat per a la part final.
Una obra totalment recomanable!
-----------------------------------------------------------
Los libros de Eva Baltasar han sido para mi uno de los descubrimientos del 2022. Cierro el círculo con el primero de los tres libros que ha escrito, con Permafrost, i lo he disfrutado tanto como los otros dos, Boulder i Mamut.
Sin duda Eva Baltasar tiene una escritura poética que me atrapa i fascina, aunque la temática de sus obras sea tan dura i cruda como en este 'Permafrost'. La protagonista, en búsqueda continua de un suicidio no del todo deseado, nos muestra la crudeza de una vida a la que no le acaba de encontrar ningún sentido, a la que no desea encontrárselo ni a la cual tampoco quiere atarse. Con esta premisa vamos conociendo su vida, su infancia, su descubrimiento del sexo, sus relaciones amorosas… descubrimos a su familia i su pesimismo existencial.
Una historia cruda, maravillosamente escrita que te atrapa i de la que quieres saber más i más, que no te dejará indiferente i que esconde un giro insospechado en su parte final.
Una obra totalmente recomendable!
+ Leer más
Comentar  Me gusta         72
lecturasdeayla
 08 March 2021
Un llibre dels que no et deixen indiferent. Comences a llegir i la ploma de l'autora et sorpren. Història encarnissada, crua i impactant que t'engantxa fins a les darreres pàgines i quan creus que no et pot sorprendre res més, l'autora dona un gir de 180 graus a la història i et desmunta tots els esquemes.
.
.
Un libro de los que no te dejan indiferente. Empiezas la lectura y la pluma de la autora te sorprendre. Una historia dura, impactante que te atrapa entre sus páginas. Cuando crees que la histora termina y que nada te puede sorprender, la autora da un giro inesperado a la trama y rompe todos los esquemas que te habias elaborado
Comentar  Me gusta         10
Lesulleresdellegir
 13 April 2021
'Permafrost' de Eva Baltasar es una novela corta, pero en la que te puedes entretener entre sus páginas para saborear atentamente y convertirte en la protagonista: una lesbiana suicida aficionada al sexo y la vida improductiva. Con esta base como premisa, Baltasar habla desde la depresión hasta la falta de fe en las relaciones familiares, pasando por el sexo lésbico desde un punto de vista del todo desinhibido. Si aún no lo ha leído, le asegura risas y alguna lágrima.
Comentar  Me gusta         00
Fosca12
 14 May 2024
Permagel es el que más me gusta de los 3. El humor negro, y la ironía a mi me ha enganchado. Se nota que viene de la poesía, la narrativa es envolvente!
Los personajes están bien definidos, y las conexiones te iluminan.
Empecé con este, siguido por Boulder, y terminando con Mamut!

Enlace: https://www.amazon.es/Permag..
Comentar  Me gusta         00

Las críticas de la prensa (1)
jotdown15 July 2022
La primera novela de la poeta catalana Eva Baltasar, Permagel (Permafrost, en su versión al español) parece no haber dejado indiferente a nadie.
Leer la crítica en el sitio web: jotdown
Citas y frases (6) Ver más Añadir cita
LeocuandopuedoLeocuandopuedo12 November 2020
Quan comences a llegir el llibre, hi ha una part de tu que no vol continuar, i una altra part que no pot parar... I la protagonista entre llibres i sexe, és infantil, egoïsta, de vegades li diries quatre coses... Mica en mica, t'atrapa encara que no saps ben bé el perquè, fins que arribes a la última pàgina i tot dóna un tomb.

Cuando comienzas a leer el libro, hay una parte de ti que no quiere continuar, y otra parte que no puede parar... Y la protagonista entre libros y sexo, es infantil, egoísta, a veces le dirías cuatro cosas... Poco a poco, te atrapa aunque no sabes bien bien el porqué, hasta que llegas a la última página y todo da un giro.
+ Lire la suite
Comentar  Me gusta         30
mariabv2012mariabv201204 October 2022
La força de la por és la suma de cada petit somni reduït a pols.
(La fuerza del miedo es la suma de cada pequeño sueño reducido a polvo).
Comentar  Me gusta         120
David11David1129 July 2022
Li dic que els fills són petits dipòsits d'incondicionalitat i que l'amor és un absolut no susceptible de modificació pels mètodes de lactància.
Comentar  Me gusta         30
David11David1129 July 2022
(...) em serveixo de tres tipus de mentides. Hi ha les mentides acomodatícies, les evasives i les pesants. Si encara sóc viva és gràcies a això, són els històrics corrons damunt dels quals la meva vida flueix (...)
Comentar  Me gusta         10
David11David1129 July 2022
Quin sentit te preparar el cos per a la mort, segons abans que s'esdevingui? La mort atrapa el cos com fa l'amor. Que l'atrapi desprevingut, doncs.
Comentar  Me gusta         10
Videos de Eva Baltasar (7) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Eva Baltasar
Eva Baltasar va ser la convidada del mes de juny al Club de lectura del Quadern, conduït per Carlota Rubio. Amb un grup de lectors, van conversar sobre 'Ocàs i fascinació' (Club Editor), la seva quarta novel·la.
otros libros clasificados: novelaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro

Test Ver más

¿Sabes de literatura española?

¿Cuál fue la primera obra escrita en verso en lengua castellana?

Las Siete Partidas
Los milagros de Nuestra señora
El cantar del Mio Cid
La epopeya de Gilgamesh

12 preguntas
29 lectores participarón
Crear un test sobre este libro
.._..