InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest

Club Editor

Editorial independiente, con una decena de títulos al año, muchas veces en doble edición catalana y castellana.

Libros populares ver más


Publicaciones recientes de Club Editor


Críticas recientes
midesconexion
 11 April 2024
Ocàs i fascinació de Eva Baltasar
Arrencava aquesta nova lectura d'Eva Baltasar amb la sensació que era una novel·la amb més llum i més fresca que la seva anterior trilogia. Però ràpid em vaig adonar que aquesta sensació no era més que una il·lusió.



Estem, una vegada més, davant d'una novel·la que no deixa indiferent. On l'autora ha optat per partir la narració en dos actes.



A "Ocàs" se'ns presenta a una protagonista que va perdent-ho tot, a poc a poc, que aprèn a tallar llaços amb la societat, a despendre's d'allò innecessari quan et quedes sense sostre.

Una crítica a la societat actual, on una carrera i una feina no garanteixen una llar ni un futur. Ens mostra clarament la caiguda de la protagonista.



A "Fascinació" ens retrobem amb ella, aquesta vegada aparentment reinserida a la societat.

Una segona part on, a mesura que llegia, m'adonava que lluny de reencaminar la vida, la protagonista no feia més que continuar caient.

Costa veure exactament què és el que està passant, però està clar que no és normal. Se'm generaven dubtes, incertesa i incomoditat a mesura que m'endinsava en aquesta segona part. Arribant a un final que m'ha obert diferents escenaris, on crec que cada lector interpretarà el relat a la seva manera.



Està clar que els textos d'Eva Baltasar són especials, són introspectius, intimistes i no deixen indiferent.

En aquest cas, m'hauria encantat poder tenir a l'autora davant i escoltar-la parlar, explicar-se i divagar sobre molts dels temes del llibre.



Una lectura curta en envergadura, però amb molt on pensar. Crec que estaré un temps donant voltes a aquest final. Ho ha tornat a aconseguir!
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10