InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
>

Crítica de David11


David11
29 July 2022
Els llibres d'Eva Baltasar han sigut per a mi un dels grans descobriments del 2022. Tanque el cercle amb el primer dels tres llibres que ha escrit, amb 'Permagel', i l'he gaudit tant com els altres dos, 'Boulder' i 'Mamut'.
Sense dubte té una escriptura poètica que m'atrapa i fascina, encara que la temàtica de les seues obres siga tan dura i crua com en aquest Permagel. La protagonista, en búsqueda continuada d'un suïcidi no del tot desitjat, ens mostra la cruesa d'una vida a la qual no li acaba de trobar cap sentit, a la qual no desitja trobar-li'l, ni tampoc vol lligar-se. Amb aquesta premissa anem coneixent la seua vida, la seua infància, el seu descobriment del sexe, les seues relacions amoroses… descobrim a la seua família i el seu pessimisme existencial.
Una història crua meravellosament escrita que t'atrapa i de la que vols saber i saber més, que no et deixarà indiferent i que amaga un gir insospitat per a la part final.
Una obra totalment recomanable!
-----------------------------------------------------------
Los libros de Eva Baltasar han sido para mi uno de los descubrimientos del 2022. Cierro el círculo con el primero de los tres libros que ha escrito, con Permafrost, i lo he disfrutado tanto como los otros dos, Boulder i Mamut.
Sin duda Eva Baltasar tiene una escritura poética que me atrapa i fascina, aunque la temática de sus obras sea tan dura i cruda como en este 'Permafrost'. La protagonista, en búsqueda continua de un suicidio no del todo deseado, nos muestra la crudeza de una vida a la que no le acaba de encontrar ningún sentido, a la que no desea encontrárselo ni a la cual tampoco quiere atarse. Con esta premisa vamos conociendo su vida, su infancia, su descubrimiento del sexo, sus relaciones amorosas… descubrimos a su familia i su pesimismo existencial.
Una historia cruda, maravillosamente escrita que te atrapa i de la que quieres saber más i más, que no te dejará indiferente i que esconde un giro insospechado en su parte final.
Una obra totalmente recomendable!
Comentar  Me gusta         72



Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Apreciaron esta crítica ()(7)ver más