InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 849989979X
Editorial: Debolsillo (30/11/-1)

Calificación promedio : 4.56/5 (sobre 9 calificaciones)
Resumen:
En ocasiones, la mejor venganza es el perdón. Más de 50.000 lectores ya se han Vanirizado. ¿Te atreves? Marcada por las estrellas desde su nacimiento, Daanna McKenna se ha visto obligada a existir privada de libertad, condenada a esperar eternamente a que despierte el supuesto don que la hace imprescindible para su clan. Ahora los dioses exigen su participación directa en el desenlace de la guerra. Pero la llave que liberará su poder está en manos del hombre qu... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (4) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 13 octubre 2018
Benvinguts al món de la saga Vanir de la mà d'una autora de casa nostra, Lena Valenti i d'una editorial que fa mans i mànigues per apropar bona literatura a preus molt assequibles, l'Editorial Debols¡llo.
Per aquells que no heu llegit les entregues anteriors us faré cinc cèntims de l'estructura troncal en general. Davant vostre s'obra un món fantàstic ple d'essers sobrenatural. Coneixereu els vanirs, éssers immortal creat pels déus escandinaus Njord, Frey i Freyja per protegir els humans dels que no han sabut resistir-se a la set de sang i poder, i d'altra banda els berserkers, guerrers d'Odin per protegir la humanitat de la resta d'essers sobrenaturals. Els essers més perillosos i letals en el món són els humans. Resulta ser que els menys preparats, el que no posseeixen dons, poden arribar a ser els més cruels i despietats.

La saga comença amb “El libro de Jade”, “El libro de la sacerdotisa” i amb el que tenim a les nostres mans “El libro de la elegida”, i continua amb diversos títols més, per fortuna dels seus lectors. És una novel·la lleugera, sensual, dinàmica, ràpida de llegir on els elements fantàstics s'arrelen per primera vegada amb les tradicions i la cultura celta.

Els personatges estan força marcats tant per la tradició com per l'ambient on viuen, no se com s'ho fa Lena Valenti, però enllaça a la perfecció els diversos personatges i el seu tarannà de manera que a part de la història que et trobes a les mans comença a filar la propera entrega deixant entreveure, només una mica, el següent personatge que ha d'evolucionar i regalar al lector una propera aventura, en un món fictici i màgic. És una gran explicadora de contes, et deixa amb la mel als llavis i esperant la següent entrega.

Reconec que tot i ser una saga és poden llegir de manera individual, encara que perden intensitat, o començar per un títol en concret, encara que jo prefereixo recomanar començar pel principi i anar fent camí.
És la millor manera d'entrar en un món on les queixalades queden a raó del dia.

En aquesta entrega els protagonistes són la Daana i en Mewn, dos vanirs que des de la infància han estat lligats l'un a l'altre però que s'han mantingut separats trencant-se el cor durant més de dos mil anys, mentides, retrets i secrets els allunyen fins l'extrem que només la veritat i un perdó absolut els donarà la clau per seguir amb el seu destí, el de l'escollida i el del sanador. Dos personatges que lluitaran en la guerra entre el bé i el mal aconseguint sortir de la seva pròpia foscor per fer brillar el seu poder als ulls dels demés.
Sense oblidar en Cahal, el germà d'en Mewn que és segrestat per humans que tenen la intenció d'experimentar amb ell i torturar-lo, els clans s'uniran per salvar-lo i protegir el món, amb un final obert on l'autora deixa obert el camí del futur d'en Cahal que segur es desenvoluparà e un proper volum.
Podreu esperar a ser seduïts per la màgia del moment?
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
soniaso
 02 febrero 2021
Tercera entrega de la Saga Vanir. Estos dioses cada vez me gustan más, tienen un punto perverso que parece no tener fin. Este se centra en Menw y Daanna, una pareja destinada pero separada casi toda su inmortal vida por los dioses. Lo bueno es que con el recién descubierto poder de Daanna, Lena consigue volver a engancharnos, vuelve a despertar nuestra curiosidad y las ganas de continuar descubriendo personajes.
Comentar  Me gusta         00
HeiwaBooksQuotes
 01 junio 2020
La historai de Menw y Daanna es la tipica de destinados desde niños pero con una vuelta dentro de este mundo de magia y mitologia.
Comentar  Me gusta         00
Bookpiic
 29 noviembre 2020
Comentar  Me gusta         00
Citas y frases (2) Añadir cita
EntreLibrosyTintasEntreLibrosyTintas25 marzo 2020
Qué curioso, ahí no había diferencias entre una raza y otra. Todos eran iguales, el dolor que les había unido y les había convertido en guerreros no por ser berserkers o vanirios, sino por resistir y no doblegarse jamás.
Comentar  Me gusta         00
EntreLibrosyTintasEntreLibrosyTintas25 marzo 2020
Rómpeme el corazón. Rómpemelo mil veces, si quieres. De todos modos solo ha sido tuyo, desde el principio.
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: mitologíaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
132 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}