InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8466426957
208 páginas
Editorial: Columna Edicions (23/09/2020)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Tenim la sensació col·lectiva d’estar vivint una cosa excepcional, però no és el món el que ha canviat, som nosaltres. Darrere del mur impenetrable que els humans havíem construït, estem redescobrint una altra manera de viure, una altra realitat.
Ens trobem davant d’una immensa oportunitat de reinventar-nos i de contribuir a canvis personals i col·lectius únics. Què ens pot frenar? Com podem formar part del canvi i de la solució? Amb l’anhel d’inspirar, Elsa ... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 20 October 2020
Per tots és sabut que em declaro seguidora de les lectures que ens proposa l'Elsa Punset però destaco d'entre les seves publicacions aquelles que et conviden a agafar llapis i goma d'esborrar i treballar en tu i per tu.
Desprès d'èxits en aquest sentit com “Una motxilla per a l'univers” i “El llibre de les petites revolucions” arriba a les nostres mans un darrer volum carregat de nous aprenentatges.
A Forts, lliures i nòmades ens presenta propostes per viure en un temps extraordinari.
Estem vivint uns dies i uns mesos que realment ningú se'ls esperava i després de les primeres setmanes on tots vàrem fer com unes mini vacances de la nostra quotidianitat i vàrem redescobrir el plaer per la lectura, les pel·lícules, la música, la lectura, les xerrades telefòniques amb els amics i el temps de qualitat amb la família, etc. hem reconegut una nova normalitat que ens envolta i que no és gens amable.
Vivim un temps fosc on les opcions d'oci no abunden i alhora el pensament i sentiment de tot el patiment que hi ha al món opaca tot allò que fem.
En aquesta obra ens convida a aprofitar aquest temps ja que el món està capgirat per intentar nosaltres mateixos capgirar el nostre mon interior i créixer i millorar.
Potser si que és un moment idoni per treballar en un mateix per el propi benestar.
Ella ens proposa unes directrius no massa complicades a simple vista però que si ho aconseguim ens pot fer canviar bastant i mostrar la nostra millor versió.
Ens fa cinc cèntims del que hem après en general sobre la pandèmia i que cadascun de nosaltres podem ampliar, ens convida a despertar al somiador que portem dins, a reconnectar amb el món natural, a viure com els grans optimistes i a la revolució del “cuidadania”.
Propostes engrescadores que ens ajuden a analitzar-nos, a fer noves activitats i a reflexionar sobre on som i fins on volem arribar.
Amb aquest llibre reconnectes de manera serena amb tu mateix i descobreixes el que has de treballar.
Gràcies a l'editorial Columna tenim a la nostra coach a l'abast i ens mostra amb un llenguatge planer i tranquil el camí cap a la pròpia revolució.
Si ja heu descobert a l'autora us encantarà i si encara no heu llegit res d'ella aquest és una bon llibre per començar.
A les èpoques dolentes també hem d'aprofitar per no quedar-nos estancats!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
Videos de Elsa Punset (14) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Elsa Punset
Boris Cyrulnik (Burdeos, 1937) es uno de los grandes referentes en la psicología moderna. Neurólogo, psicoanalista, psiquiatra y etólogo de formación, está considerado como uno de los padres de la resiliencia. Es profesor de la Universidad de Var en Francia y responsable de un grupo de investigación en etología clínica en el Hospital de Toulon.
Gedisa ha publicado en castellano la mayor parte de su obra entre los que se encuentran El deporte nos cura, Psicoecología, Escribí soles de noche, Los patitos feos, y una veintena más disponible en el siguiente enlace: gedisa.com/autor.aspx?codaut=0761
Tras superar una difícil infancia marcada por la muerte de sus padres en un campo de concentración nazi y su posterior paso por distintos orfanatos y centros de acogida, adoptó el concepto de ‘resiliencia' y lo aplicó al campo de la psicología infantil para demostrar y explicar cómo todo niño puede volver a empezar después de haber sufrido una experiencia traumática, empezando por él mismo.
La reconcida divulgadora Elsa Punset le entrevistó recientemente, como parte de las ponencias que se desarrollaron en el III Congreso Internacional TELVA, en esta ocasión dedicado a la Superación. https://congresointernacional.telva.com/
+ Leer más
otros libros clasificados: autoayudaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
254 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro