InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8466420622
416 páginas
Editorial: Columna Edicions (06/04/2016)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 07 January 2019
De ben segur que passat festes tots heu fet una mica de balanç del que ha estat l'any i us sentiu davant el nou any amb aquella força que ens anima a pensar que tot anirà cap a millor i que podrem esmenar aquells trets de la nostra personalitat que ens molesten.
Bé, com ja sabeu el canvi ha de començar per un mateix i us proposem la darrera obra de la prestigiosa Elsa Punset per posar-vos a prova, per reconèixer-vos i ajudar-vos a solucionar a través de 250 rutines exprés per millorar el teu dia a dia aquelles emocions negatives que fan que la vostra vida perdi color.
Reconec que El llibre de les petites revolucions m'ha sobtat doncs consta de dues-centes cinquanta rutines que tots podem fer servir.
És important guarir el cos i tenir-ne cura, aprendre a menjar sa i bé però... què estem fent amb la nostra ment i les emocions?
És l'eterna assignatura pendent!
Tots veureu com podeu millorar el vostre dia a dia per mitjà de les seves breus explicacions, l'exercici que us proposa i la posterior reflexió.
A l'hora de fer l'exercici esteu sols amb el llibre i al reflexionar sobre el que us pregunta us ajuda a desmitificar problemes, a estimar-vos i valorar-vos més, a aprendre a prioritzar-vos, a aprofitar el temps i dedicar-vos moments per pensar i per desconnectar.
Fer una simple llista de les vostres qualitats per veure lo valuosos que sou, valorar com heu cuidat el vostre cos i valorar si aquest us ha respost, triar la música que més us agrada i gaudir-la, prendre un bany relaxant, tenir una paperera mental on llençar tot allò que ens fa mal... Exercicis ben senzills però que ens posen davant d'un mirall i hem de ser sincers.
És ben cert que en més d'un exercici podeu trobar ajuda per el vostre dia a dia.
Perfectament documentat, de manera planera, abastint-se de grans mestres en la matèria del creixement personal i acompanyat amb frases motivadores és una eina infal·lible per assolir petites millores en nosaltres mateixos.
Gràcies a Columna podem anar de manera àgil al encontre amb nosaltres mateixos i seguir ampliant la bibliografia d'autoajuda de la mà de la Elsa Punset.
Us hi animeu?
Us recomanem que agafeu paper i llapis i sigueu els protagonistes d'aquesta obra alhora que us recomanem també al lectura de “Una motxilla per a l'univers”, una obra de la mateixa autora que combina molt bé amb aquesta.
Vinga va!
En temps de presses i estrès us convidem a treballeu per millorar el vostre benestar emocional.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
Videos de Elsa Punset (14) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Elsa Punset
Boris Cyrulnik (Burdeos, 1937) es uno de los grandes referentes en la psicología moderna. Neurólogo, psicoanalista, psiquiatra y etólogo de formación, está considerado como uno de los padres de la resiliencia. Es profesor de la Universidad de Var en Francia y responsable de un grupo de investigación en etología clínica en el Hospital de Toulon.
Gedisa ha publicado en castellano la mayor parte de su obra entre los que se encuentran El deporte nos cura, Psicoecología, Escribí soles de noche, Los patitos feos, y una veintena más disponible en el siguiente enlace: gedisa.com/autor.aspx?codaut=0761
Tras superar una difícil infancia marcada por la muerte de sus padres en un campo de concentración nazi y su posterior paso por distintos orfanatos y centros de acogida, adoptó el concepto de ‘resiliencia' y lo aplicó al campo de la psicología infantil para demostrar y explicar cómo todo niño puede volver a empezar después de haber sufrido una experiencia traumática, empezando por él mismo.
La reconcida divulgadora Elsa Punset le entrevistó recientemente, como parte de las ponencias que se desarrollaron en el III Congreso Internacional TELVA, en esta ocasión dedicado a la Superación. https://congresointernacional.telva.com/
+ Leer más
otros libros clasificados: reflexivoVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
267 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro