InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8429778454
Editorial: Edicions 62 (01/03/2020)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Enllitada a la residència on passa els seus últims dies, Benedetta Toso, malalta de càncer, vol parlar amb Brunetti. Tot i que tan sols té alguns moments de lucidesa, la dona aconsegueix dir-li unes poques frases sobre uns diners illegals del seu marit, mort fa poc en un estrany accident de trànsit. Està convençuda que la seva mort fou un assassinat. El fil de la investigació conduirà el comissari a una empresa privada que s'encarrega de vigilar la qualitat de l'aig... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 20 mayo 2020
Un cop més ens trobem amb la aclamada ploma de la Donna Leon i creiem que aquests dies ens va de perles per poder tornar a parlar d'ella i les seves produccions com a mare literària del Comisari Brunetti.
En temps on la lectura és més que mai una eina de sortida i escapatòria cap a altres mons una obra d'altíssima qualitat i d'una intriga elegant com la que ens proposa l'autora esdevé una gran proposta seductora.
Aquest cop ens presenta Amb l'aigua al coll, una obra en la que en Brunetti des de la seva experiència i psicologia humana haurà de seguir les darreres paraules que ha balbucejat en un llit d'hospital una dona que sabia masses coses.
Entre moments de lucidesa i d'altres més obscurs la Benedetta vol parlar amb el comissari i atina a dir-li “El van matar. Diners dolents”.
Aquestes paraules es refereixen sense cap mena de dubte al seu marit que es creu que va morir en un accident fa poc temps però ella ja va investigar per el seu compte i va esbrinar masses coses que potser l'han dut fins on és ara entre la vida i la mort.
La investigació es centrarà en una empresa privada que vigila la qualitat de l'aigua i on investigarà molt més que la mort del marit de la Benedetta i l'estat d'aquesta.
Assassinats, trampes, desastres ecològics i el preu dels coneixements es donen cita en aquesta nova obra que signa l'autora amb una maestria incomparable.
Què va passar realment amb el seu espòs? Com acabarà ella? Què en trauran en clar de la investigació?
Gràcies a Edicions 62 podeu gaudir d'un nou cas ben diferent que ens mostra a un Brunetti des d'un punt de vista més humà alhora que ens convida a reflexionar sobre el poder de la veritat vers els negocis més turbulents.
Un cop més l'autora es mostra sensibilitzada pels problemes mediambientals que imperen a la societat actual i hi posa el focus per desplegar la seva trama i per construir els seus personatges.
Us ve de gust un viatge a la Venècia més intrigant?
Doncs capbusseu-vos en aquesta obra i us hi enganxareu des de les primeres planes.
I per si us quedeu amb ganes de més misteri i de bones lletres us convidem a descobrir títols com: “Mort a la Fenice”, “Mort en un país estrany”, “Vestit per Morir”, “Mort i judici”, “Acqua alta”, “Son Profund”, “Contactes a les altes esferes”, “Un mar de problemes”, “Justícia uniforme”, “Proves falses”, “Sang a les pedres”, “Noblesa obliga”, “Sense Brunetti”, “Carn de Canó”, “Les joies del Paradís”, “La temptació del perdó”, “Mort entre línies”, “Les aigües de l'eterna joventut”, “Sang o amor”, “Restes mortals”o “En nom del fill” entre d'altres.
Tots d'altíssima qualitat i amb investigacions ben diferents!
En aquests dies les bones lletres han d'estar més actives que mai!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
otros libros clasificados: literatura italianaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más




Test Ver más

Encuentra la pareja

Empezamos con una fácil: Sherlock Holmes

El inspector Lestrade
El doctor Watson

10 preguntas
101 lectores participarón
Thèmes : novela negra , novela policíacaCrear un test sobre este libro