InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

Edicions 62

Edicions 62 es una editorial española nacida en 1961 en Barcelona, bajo la dirección de Max Cahner y Ramon Bastardes. Ediciones 62 ha sido pionera en Cataluña en la incorporación de escritores contemporáneos de todos los campos y procedencias, y ha promovido también, por medio de colecciones específicas, la difusión de los clásicos universales de la literatura y del pensamiento y de los clásicos de la literatura catalana. Publica obras de prácticamente todos los géneros y en todas las modalidades de edición: poesía, teatro, narrativa, ensayo, biografías y memorias; ediciones de bolsillo, libros de texto y ediciones escolares de obras literarias; diccionarios y enciclopedias, grandes obras ilustradas, etc. Su ritmo actual de publicación es de un centenar de títulos nuevos cada año.

Libros populares ver más


Críticas recientes
LaPetitaLlibreria
 02 diciembre 2019
Un home decent de John le Carré
Avui estem d’enhorabona ja que hem pogut gaudir de la darrera novel·la del gran mestre John le Carré, un escriptor veterà que no decep a ningú i ens deixa amb ganes de llegir més novel·les seves.Un home decent amaga dues trames que acabaran coincidint i creuant-se d’una manera contundent.Per una banda tenim el nostre protagonista, en Nat és un veterà agent dels serveis secrets britànics qui després de grans gestes a l’estranger té una feina nova en una remota subestació antiga de General Londres on coincidirà amb d’altres agents, diguem-ne especials.En Nat no perdona els seus partits de bàdminton i així es com coneixerà l’Ed, amb qui construirà una gran amistat dins i fora de la pista, rere cada partit van al bar a parlar de tot, sobretot de política, con el Brexit i la política de Trump i Putin, un aspecte i unes opinions que reflexen les idees del propi escriptor.Però res no és casual i la seva amistat pot tenir un naixement basat en un engany.Aquesta és la seva darrera oportunitat de servir al seu país abans no el jubilin, tanmateix coneixerem amb més profunditat la seva relació amb la seva dona Prudence.La segona trama serà la protagonitzada per la Florence, qui treballa en el Refugi i que s’obsessiona amb un oligarca ucraïnès.L’autor ens presenta una historia en primera persona, fet que ens facilita conèixer i comprendre en Nat, de la mateixa manera que la construcció dels seus personatges secundaris és molt solida i li dona profunditat a la trama.La prosa és lleugera, directa, amb diàlegs que dinamitzen i alhora tracta temes actuals que piquen la curiositat del lector.El suspens està garantit, una novel·la d’espies de la vella escola en un món actual, malalt i modern.Edicions 62 ens regala una historia negra, amb tocs irònics, actual, on res és atzarós i les casualitats no existeixen. On un vell heroi demostrarà que l’experiència val més que la joventut.


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
LaPetitaLlibreria
 20 noviembre 2019
Un any a la Cerdanya de Rafael Vallbona
Si sou amants de les bones lletres catalanes i de les obres que es desenvolupen a la nostra terra esdevenint aquesta una de les principals atraccions i protagonistes us heu de rendir a l’encant de la darrera obra d’en Rafael Vallbona.

Ja ens va encisar amb “La casa de la frontera” i de nou ens presenta una obra on els sentiments vers el territori i el valor d’una societat canviant que habita un determinat lloc esdevenen el punt central de la narració.

Aquest cop amb Un any a la Cerdanya ens presenta un recull de vivències, persones i records viscuts en tan insigne indret.

A través de capítols breus units amb un fil conductor molt emocional ens explica la crònica sentimental de la Cerdanya.

Els estius passats a la fira dels cavalls, la festa de l’estany, l’aplec de la Xicoia, la neu protectora i els colors de vall d’Eina juntament amb la visita de Gustavo Adolfo Béquer, l’arribada del tren, el retrat del llibreter Josep Viladesau i del radiofonista Josep Maria Teignier són els elements principals que marquen el curs d’aquesta narració pausada i contemplativa.

És una obra fruit de la observació i de la coneixença d’un lloc per tal d’explicar les seves múltiples facetes.

Les sabates que l’han trepitjada, les paraules que s’han sentit pels seus carrers, els colors i les olors que evoquen els records d’infantesa i joventut.

És un llibre vital i alhora un xic melancòlic que convida a conèixer el petit país que s’articula a la Cerdanya.

Majestuosament documentat, ben narrat i dotat d’una gran sensibilitat vers la natura i l’ésser humà ens presenta un homenatge a una terra i als seus habitants.

Gràcies a Edicions 62 podeu gaudir d’aquesta obra que es llegeix en un tres i no res però que queda reposant latent a la ment durant molt de temps per la seva bellesa i pel seu missatge global.

Us asseguro que la seva lectura és com desgranar els secrets d’un enclau idíl·lic de Catalunya i que si no hi heu anat desitjareu fer-ho a la major brevetat.

Us ve de gust un viatget a la Cerdanya?

Vinga va! Us assegurem que aquesta obra us encantarà!


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
Queen_of_the_Clouds
 13 noviembre 2019
La letra escarlata de Hawthorne Nathaniel
Nos encontramos ante una obra imprescindible de la literatura estadounidense, y que ha obtenido reconocimiento a nivel mundial por la visión que muestra del adulterio y las consecuencias derivadas del gran peso e influencia de la religión cristiana y el puritanismo de la sociedad inglesa, ya asentada en América, en el siglo XVII.Primero quiero hablaros de la película, ya que la vi antes de leer el libro. La versión de 1995, dirigida por Roland Joffé, te conquista con la preciosa historia de amor que viven los protagonistas. Demi Moore y Gary Oldman están increíbles, la química que hay entre ellos atraviesa la pantalla. Y la música de John Barry te enamora con cada nota. Pero el romanticismo desemboca en drama hacia la mitad del metraje, y ambos actores cambian su registro de forma magistral.Como me gustó tanto, decidí leerme el libro. He de decir que me llevé una decepción al ver que la historia empieza con Hester Prynne ya encarcelada y siendo juzgada por sus actos. El final también varía del libro a la película y, sin duda, me quedo con el de esta última.A pesar de que el libro no terminó de convencerme, reconozco que la protagonista tiene muchísima fuerza y que el autor hace una crítica acertada y muy necesaria del pensamiento de la época. No es un clásico que me haya conquistado pero sí lo considero una lectura recomendada.
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
{* *}