InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

Edicions 62

Edicions 62 es una editorial española nacida en 1961 en Barcelona, bajo la dirección de Max Cahner y Ramon Bastardes. Ediciones 62 ha sido pionera en Cataluña en la incorporación de escritores contemporáneos de todos los campos y procedencias, y ha promovido también, por medio de colecciones específicas, la difusión de los clásicos universales de la literatura y del pensamiento y de los clásicos de la literatura catalana. Publica obras de prácticamente todos los géneros y en todas las modalidades de edición: poesía, teatro, narrativa, ensayo, biografías y memorias; ediciones de bolsillo, libros de texto y ediciones escolares de obras literarias; diccionarios y enciclopedias, grandes obras ilustradas, etc. Su ritmo actual de publicación es de un centenar de títulos nuevos cada año.

Libros populares ver más


Críticas recientes
LaPetitaLlibreria
 17 mayo 2019
En nom del fill de Donna Leon
Avui la dama del misteri Donna Leon torna amb un nou cas pel seu fill literari, el comissari Brunetti.

En Brunetti segueix com sempre, un xic passota, amant dels bons àpats, poc amic de les normes establertes però una mica fart de tot.

Tot canvia quan un amic li encarrega una investigació personal. Ell és molt amic dels seus amics i aquesta petició activarà la seva lupa i el seu ingeni.

A En nom del fill en Brunetti investiga a un jove que potser s’està aprofitant d’un home octogenari.

Aquest octogenari amic del pare de la Paola vol adoptar com a fill un jove de quaranta i pocs anys en contra de la opinió de tots els que l’envolten.

L’octogenari és solter, homosexual, relacionat amb el món de l’art i amb una fortuna. No té descendència i tots pensen que potser es vol aprofita de la seva fortuna i cal investigar les intencions d’aquest jove.

El jove sempre ha estat relacionat amb homes grans i rics.

Sembla que tot grinyola però... Són nobles les intencions d’aquest noi?

En Brunetti està acostumat a engarjolar assassins, lladres i traficants però aquest cas s’escapa dels seus esquemes ja que el jove no és cap delinqüent tipificat.

El jove està amb l’octogenari per amor o pels caríssims regals?

Pregunta difícil d’esbrinar però que en Brunetti li donarà resposta.

Només gaudint d’aquesta nova investigació que es suma a la bibliografia de l’aclamada autora ho descobrireu.

Gràcies a Edicions 62 podeu gaudir d’un nou cas ben diferent que ens mostra a un Brunetti des d’un punt de vista més humà alhora que ens convida a reflexionar sobre l’amor.

I per si us quedeu amb ganes de més misteri i de bones lletres us convidem a descobrir títols com: “Mort a la Fenice”, “Mort en un país estrany”, “Vestit per Morir”, “Mort i judici”, “Acqua alta”, “Son Profund”, “Contactes a les altes esferes”, “Un mar de problemes”, “Justícia uniforme”, “Proves falses”, “Sang a les pedres”, “Noblesa obliga”, “Sense Brunetti”, “Carn de Canó”, “Les joies del Paradís”, “La temptació del perdó”, “Mort entre línies”, “Les aigües de l’eterna joventut”, “Sang o amor”, “Restes mortals” entre d’altres.

Tots d’altíssima qualitat i amb investigacions ben diferents!


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
andyd
 06 mayo 2019
Todo cuanto amé de Hustvedt Siri
La autora da voz a un catedrático universitario experto en historia del arte que ha hilvanando su trasiego vital de la adultez hasta llegar a la madurez, al lado de dos mujeres fuertes, cultas e independientes. Una historia intimista, a veces sosegada, a rato inquietante y doloroso sobre la amistad, las pérdidas, el arte y el amor. Dos hombres, dos mujeres, dos hijos. Hermosa y hábilmente narrada, altamente recomendable.
Comentar  Me gusta         00
lectoraaburrida
 03 abril 2019
La tercera mentira de Agota Kristof
Cerrando la trilogía de Claus y Lucas con un final apoteosico y que en mi opinión hace que la historia remonte.

Mi valoración final es que está magistralmente escrito (de otro modo no me la habría leído en dos días) pero no me gusta lo que en ocasiones cuenta. Esa morbosidad gratuita, aunque soy consciente de que es muy real.

Aún así, lo recomiendo.
Comentar  Me gusta         10
{* *}