InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8417627235
Editorial: ROSA DELS VENTS (21/03/2019)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (2) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 16 abril 2019
“Hi ha un dia a la vida que has de decidir si desitges tenir raó o la tranquil·litat”
Després de “El món groc”, “ Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo”, “Si tu em dius vine, ho deixo tot... però diguem vine”, “Brúixoles que busquen somriures perduts”, “El món blau estima el teu caos”, “El que et diré quan et torni a veure” i "Els secrets que mai no t'han explicat" i “Finals que mereixen una història” ens retrobem amb l'autor optimista, positiu i que amb les seves paraules ens acarona l'ànima Albert Espinosa.
El millor d'anar és tornar és la seva darrera novel·la que ens presenta Rosa dels vents, la seva portada ja és una declaració d'intencions i un punt clau de la historia congelat en el temps, el 23 d'abril, la Diada de Sant Jordi, una imatge de les Rambles amb tot de persones que pugen amb una rosa a la mà i amb les cares indefinides per taques vermelles que s'aniran entrecreuant amb un personatge que se'ls mirà sense distingir-ne cap, tots formen part del moment, del lloc, del sentiment que transmeten.
L'autor ens presenta a la Rosana, una dona que celebra el seu centenari a Barcelona l'any 2071 i que ens explicarà la seva vida en un to confessional, com a canviat la societat i alhora no ha canviat, tot és cíclic i a la seva edat, o millor dit a la vellesa ja està de tornada i només espera la seva darrera dissetena nit.
Aquest dissetè dia és clau, és la nostra fi, un dia que es convertirà en un dels disset dies dolents de debò que patim tots, un dia on la pèrdua ens deixarà marcats.
M'ha costat fer meva la idea de que tenim tots els dies bons i nomes disset de dolents, és cert que a vegades costa més superar-ne certs de bons, gairebé increïble però al llarg de la novel·la entendreu la veu de la Rosana i d'un narrador que descobrireu entre les seves planes.
Cada un d'aquests dies dolents és com un punt i seguit a la nostra vida de la qual hem de ressorgir com un Fènix, serem diferents però potser millors, més forts i amb una perspectiva diferent de la pròpia vida.
Passat, present i futur es donaran de la mà per donar-nos una lliçó de vida, de creixement personal i com sempre amb les novel·les de l'Albert Espinosa no us deixeu els mocadors molt lluny.
Aquesta novel·la formada per capítols curts és llegeix d'una marera molt àgil i ràpida, no saps com ja has girat el darrer full i segueixes amb la sensació que tot i estar tancada et segueix parlant a cau d'orella, quelcom ha quedat dins el lector qui es veurà immers en la lectura i empatitzarà molt fàcilment amb la Rosana.
Vull remarca, no sé si és casual o intencional, que la lletra és força gran, un detall que s'agraeix sobretot a certes edats i els seus paràgrafs tenen una doble separació fet que copsa la mirada i dona la impressió de sentenciar més que explicar.
Un dels èxits d'aquest Sant Jordi us esper a les llibreries, aquí en teniu les primeres planes i la seva banda sonora, la cançó que va acompanyar l'autor al donar vida a la Rosana.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
Piinchiita
 19 julio 2019
Me encanta todo lo del autor, esta historia en concreto es algo utópica, nos cuenta que al llegar a una edad determinada el cumpleañero tiene derecho a proponer a 3 personas para el karma artifical, y una de ellas se verá afectada. La verdad que me encantó la historia está narrada a dos voces, así de esta manera podemos conocer mejor a los protagonistas. Como siempre Albert te remueve todo por dentro y te hace reflexionar y plantearte muchas cosas. Lo recomiendo completamente. Siempre lo suelo leer en catalán.

Enlace: https://www.instagram.com/p/..
Comentar  Me gusta         00
Citas y frases (2) Añadir cita
LaPetitaLlibreriaLaPetitaLlibreria15 abril 2019
Tant se me’n dona que aquesta generació no em comprengui. Amb els anys he après que créixer és acceptar les coses que vas perdre. Créixer també és acceptar que en aquesta vida no s’acomplirà tot el que desitges.
Comentar  Me gusta         00
LaPetitaLlibreriaLaPetitaLlibreria15 abril 2019
Quan el món es modernitza i assoleix una velocitat que ja no comprens, només et queden els teus costums perduts. Si t’hi aferres, ets més modern que els innovadors.
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: reflexiónVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Autores cercanos a Albert Espinosa
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
62 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}