InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8417016198
Editorial: Editorial Empúries (04/10/2017)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 29 agosto 2018
David Safier torna amb la seva ironia fina per regalar-nos una reflexió profunda envoltada per una historia inversemblant.
Si ja ens va captivar amb les seves novel·les anteriors com “Maleït Karma”, “Jesús m'estima”, “Una família feliç”, “Mu!”, “28 Dies”, “Més Maleït Karma” i “Jo, jo, jo... i Shakespeare” avui ens seduirà amb El teu príncep blau que ens presenta Empúries.
La Nellie és una jove que per dir-ho finament no se'n surt amb la seva pròpia vida, per coses de l'atzar descobreix que el noi amb qui surt, en Bendix, està promès, una situació d'allò més rocambolesca. Treballa en una botiga de còmics amb el seu amic Lenny mentre crea els seus propis còmics.
Per superar el disgust van a una exposició d'art i allà agafa el quadern de l'artista, creu que així s'inspirarà, però el príncep blau que dibuixa es torna de carn i ossos, tot es confusió i caos.
Això portarà a la Nellie a parlar amb l'artista, en Moore, un home fosc que sap el secret del quadern i després d'explicar-li la màgia que s'amaga entre les seves planes el vol recuperar per alliberar un gran mal.
Aquest punt serà el detonat entre la Nellie i en Retro, el seu príncep blau o no tan blau, en Lenny qui descobreix el secret i també hi dibuixa i la maldat d'en Moore.
Una historia que atrapa al lector entre la bogeria de la màgia i l'amor. Una historia amb molt humor i picardia, amb tendresa i somnis de millorar no només la vida d'un mateix, sinó la vida de tothom.
Els nostres protagonistes hauran de decidir que és el més important, les seves pròpies vides, la d'aquells als que estimen o la humanitat en general.
L'autor resumeix molt bé l'ànima de la seva obra en “Qui estima ja és un heroi, i per trobar l'amor no cal la màgia. Només una mica de fantasia”.
No tots els prínceps blaus són valents i perfectes, hi ha herois imperfectes, covards i senzills però que poden enamorar amb els seus fets i paraules.
Una aventura a la recerca de la felicitat, d'un futur, d'una ànima bessona i d'aquella persona amb qui un únic petó sigui quelcom més que un petó.
No me'n sé avenir de la brillant prosa i imaginació de l'autor. A cada novel·la seva aprenc quelcom, ens regala una lliçó de vida i ens fa agradable l'aventura de seure una estona i gaudir entre les seves planes.
Aquest príncep blau cobra vida de la mateixa manera que l'amor ho fa amb els petits detalls.
Us deixo les seves primeres planes, recordeu... si no trobeu la vostra parella ideal dibuixeu-la i que la màgia faci la resta.
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: diversiónVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

¿Conocedor o experto en literatura francesa?

¿Cuál de los siguientes libros fue escrito por Gustave Flaubert?

Memorias de un loco
El más bello amor
Elogio de París

16 preguntas
40 lectores participarón
Thèmes : literatura francesa , Literatura en francésCrear un test sobre este libro