InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8417627677
Editorial: ROSA DELS VENTS (01/03/2020)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Gemma Nierga i Jaume Figueras, àvids espectadors i grans conversadors, rememoren aquelles pel·lícules que al llarg de la vida ens han obert els ulls. I, en un diàleg viu i farcit d'anècdotes -de la samarreta d'en Marlon Brando al Travolta de Grease, de Love Story a Cinema Paradiso-, conviden a reviure la màgia del cinema i a celebrar-la cantant i ballant com en els grans musicals, com en els d'en Gene Kelly o La La Land. Un llibre bellament il·lustrat que rendeix ho... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 08 mayo 2020
No podem negar que en aquests dies de confinament una de les eines que més ens ha distret a part de la lectura és el cinema.
I si ajuntem les dues opcions culturals?
El resultat d'aquest binomi ben engrescador en aquests dies és El cine que ens va obrir els ulls, un llibre en que la Gemma Nierga i en Jaume Figueres en una xerrada distesa entre amics repassen les pel·lícules, escenes, cançons i anècdotes del setè art que els han sacsejat i els han canviat la vida.
Ordenat de manera molt àgil, estructurat en un diàleg molt ràpid i amb il·lustracions precioses i combinades a la perfecció ens regalen la seva experiència cinèfila alhora que ens conviden de manera indirecta a la pròpia reflexió i a la descoberta de nous títols.
També té al final de tot un índex onomàstic que ens ajuda a organitzar la lectura i a rellegir els fragments on destaquen les paraules clau i els actors que es passegen per aquestes meravelloses planes.
És una obra que m'ha deixat sense paraules per la seva bellesa, per la seva frescor i pel format desenfadat del text.
Té els ingredients justos i necessaris per esdevenir una obra referent.
Organitzat en els capítols: Les mil cares de l'amor, Més llàgrimes que somriures, Sols en la foscor, Heston amb H d'història, El Juan Marsé es deia Aventis, Tots dancing and singing, Spain is different, On parle français, si parla italiano, Obrers i patrons, No tot és primera plana i Badalls i aplaudiments veiem un paral·lelisme en els generes que van tocant successivament.
Pel·lícules romàntiques, drames, d'intriga, musicals, espanyolades, cinema europeu... cap defuig del seu ull crític.
Gràcies a l'aposta de Rosa dels Vents per aquest duo que funciona a les mil meravelles podem gaudir d'una gran obra alhora que aprenem sobre el cinema en general i descobrim noves propostes per visionar.
És una obra la mar d'engrescadora!
No la deixeu escapar!
És clau per acabar de portar bé aquests dies de confinament i desescalada en que el cinema ens obre la porta a nous mons.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: cineVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
135 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro