InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

ROSA DELS VENTS


Libros populares ver más


Colecciones de ROSA DELS VENTSCríticas recientes
encarnipm
 25 marzo 2020
Piso para dos de Beth O'Leary
Una historia, para mí, extraña desde el principio. Aparte de eso es una novela entre romántica y graciosa. No es un novelón pero es muy recomendable para pasar estos días en los que estamos confinados en casa, te ayuda a desconectar y te saca algunas risas.
Comentar  Me gusta         00
marmarci
 24 marzo 2020
Mitja guerra de Joe Abercrombie
En esta tercera parte ha habido cosas que me han gustado bastante, y otras que no tanto.

Como siempre, destaco la narración que, en serio, me parece maravillosa. También la evolución de los personajes, tanto los que ya conocemos como los nuevos que se nos presentan, de los cuales Raith me ha encantado (a pesar de que al principio hacía de todo menos gustarme!) me parece otro de sus puntos fuertes. Me encanta cómo profundiza en las cosas que nos hacen cambiar como personas, nuestras prioridades y nuestras elecciones.Pero por otro lado, ha habido alguna parte que se me ha hecho más lenta porque básicamente es un libro de lucha prácticamente sin pausa, por lo que es inevitable que haya trozos que se hagan un poco repetitivos. Y bueno, lo "otro" que no me ha terminado de entusiasmar precisamente no lo puedo decir, porque sería un spoiler como una catedral (aunque ya se han dado pistas en el libro anterior)En cualquier caso, he disfrutado mucho de leer por fin a Abercrombie, y sin duda me plantearé leer algún otro libro suyo (aunque si esta es su idea de YA, miedo me dan sus libros adultos...)
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
LaPetitaLlibreria
 23 marzo 2020
El destí dels herois de Chufo Lloréns
Es increïble com la ment inquieta i la ploma audaç d’en Chufo Lloréns és capaç de crear histories i més histories sempre de grandiosa qualitat literària i amb trames excepcionals que ens regalen reflexions.

Les seves obres no s’acaben pas quan un les acaba de llegir si no que romanen al cap per molt temps i no surts de la seva lectura sense haver-te modificat. La seva lectura és transformadora.

A la seva darrera novel·la titulada El destí dels herois ens presenta una saga familiar que passarà per mil peripècies marcades pel context històric i social de cada generació.

Un matrimoni i els seus fills seran els protagonistes d’aquesta obra que abraça els inicis del segle XX a Madrid, París i el Marroc.

Passions, somnis, lluites personals i ambicions es barregen amb els sentiments col·lectius davant dels grans esdeveniments històrica que ens narra amb detallisme i anecdotari com la Guerra del Rif, la aviació i els seus avenços

Pel barri de Montmatre neix l’amor entre en Gerhard i la Lucie, un alemany somiador i bohemi amb la filla de la seva mestressa mentre a la castissa capital espanyola brolla l’amor entre l’aristòcrata José Cervera i la Nichita, filla d’un indià.

Parelles de pols oposats que viuran el seu amor i la construcció i desconstrucció de les seves famílies a cop d’història.

En aquesta obra familiar podem veure com a través de tot un segle turbulent les histories personals es podien veure truncades o sortosament ajudades només a causa de la sort del moment.

Tot costava molt més, la lluita personal i la col·lectiva es barregen per donar sentit i dimensió als cors i a les ments dels nostres protagonistes per tal que entenguem des de dins com una societat canviant pot condicionar la teva pròpia existència.

De la mà de Rosa dels vents ens podem retrobar amb tan aclamadíssim autor que recordarem d’èxits com “Et donaré la Terra”, “Mar de foc” i “La llei dels justos” entre molts altres títols.

Sempre amb noves histories però amb la mateixa capacitat i sensibilitat per arribar al seu públic lector.

Encara no coneixeu aquesta gran obra?

Vinga va! Ja esteu trigant!


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
{* *}