InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8490348014
Editorial: Cossetània (10/09/2019)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Alguns dinosaures eren enormes, més grossos que alguns vaixells i fins i tot que casa teva. Altres eren sorprenentment petits, fins i tot més petits que la teva bicicleta. En aquest llibre els hi trobareu tots! Els gegants de la prehistòria han estat recollits a les pàgines d'El gran llibre dels dinosaures gegants, mentre que a El petit llibre dels dinosaures més petits hi pots trobar els exemplars més menuts que et puguis imaginar: vine a conèixer-los!
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 01 octubre 2019
Avui de la mà de Cossetania Edicions us portem una nova entrega d'un llibre que farà les delícies dels menuts de la casa.
Com a amants de la lectura i com a mestres estem encantades que aquesta editorial s'especialitzi en contes i llibres pels infants que els aporten distracció i coneixements molt adreçats als seus interessos i alhora fugint dels grans clixés de les pel·lícules, series de televisió, videojocs, etc.
Aquestes propostes són realment els contes de tota la vida que tant ens agraden i dels que es pot extreure tant pel seu desenvolupament cognitiu i emocional.
A El gran llibre dels dinosaures gegants que es presenta acompanyat de El petit llibre dels dinosaures petits trobaran una breu introducció sobre com s'ha arribat a conèixer com eren i on vivien els dinosaures i un llarg etcètera de dinosaures gegants i menuts on es detallen les seves característiques, la seva manera de viure i unes il·lustracions ben coloristes que acompanyen a la perfecció el discurs textual.
Una gran proposta que segueix l'esquema de El gran llibre dels animals gegants que s'acompanyava de El petit llibre dels animals més petits.
Realment la diferència de format entre un llibre ben petit i bufó i l'altre que no els cap entre les mans és una gran eina d'aproximació a les mesures, a les escales i dimensions.
Els textos de Cristina Banfi i de Cristina Peraboni donen a l' obra la informació justa per tal que els nanos aprenguin sobre com eren i com vivien els dinosaures i gràcies a les il·lustracions de la Francesca Cosanti esdevé una obra rodona.
Esperem que hi hagi més llibres per als menuts amb un format tan divertit i colorit ja que en fa les seves delícies.
En gran part també els ajuda a crear el seu gust lector i un criteri ja que si saben que els autors tenen altres llibres o contes ja els esperen amb il·lusió.
No ho dubteu. És una opció fenomenal per als menuts de la casa!
Una convidada a llegir-lo amb els grans de la casa, a llegir-los sols, a compartir-lo, a dibuixar encara més dinosaures i l'entorn on vivien.
Ja que els nanos aprenen amb tanta facilitat és molt beneficiós que al seu àmbit més proper trobin llibres per llegir i remenar.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: didácticoVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

El verdadero o falso de los personajes

Jean Valjean es un personaje creado por Leon Tolstoi.

Verdadero
Falso

10 preguntas
6 lectores participarón
Crear un test sobre este libro
{* *}