InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

Cossetània


Libros populares ver más


Críticas recientes
LaPetitaLlibreria
 25 noviembre 2019
El meu primer hortet de Emmanuelle Kecir-Lepetit
Teniu algun nano enamorat de la natura? Teniu algun petit ecologista a casa?

Si sou amants de la vida eco i natural i voleu que els menuts s’integrin a la horticultura us portem la guia definitiva!

A El meu primer hortet els menuts de casa trobaran la guia indispensable per veure com el seu petit hort urbà va creixent i alhora va enriquint els seus coneixements, els seus valors i el seu propi projecte.

D’una manera molt directa i didàctica, Emmanuelle Kécir-Lepetit ha articulat aquesta guia per tal que puguin aprendre les eines i els materials, la preparació de l’hort, el cicle de les estacions, muntar un enreixat, els tipus de sembrats i plantacions, les diferencies entre sembrar i plantar, el cultiu amb plaçons, el manteniment de l’hort, el que hi poden plantar, com ajuntar o separar verdures, els insectes que ajuden i els que no...

Realment desprès de llegir-lo veiem con a l’àmbit domèstic encara que sigui en un espai reduït els infants poden veure créixer les seves pròpies herbes aromàtiques i verdures.

Hàbits com el reg, la sembra, la recol·lecció i el tenir cura del hort els ajuda a la conscienciació de la pròpia tasca i de la responsabilitat adquirida.

El temps d’espera entre la sembra de la llavor i la recollida del fruit els ajuda a treballar la paciència i a valorar el producte final com a premi.

La pròpia contemplació de la natura els fa còmplices de la pròpia feina de la natura i del planeta i de la responsabilitat que tenim de cuidar-lo.

Els menuts n’extrauran molt més que el que han sembrat!

Productes, valors, entreteniment, responsabilitat, hàbits, tenir cura del planeta!

De la mà de Cossetània Edicions podem engrescar als menuts a crear el seu propi hort i a adquirir coneixements tècnics sobre el tema.

Engrescador oi?

No ho dubteu massa i fullegeu-lo! Us encantarà!


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
LaPetitaLlibreria
 13 noviembre 2019
Jo visc a ... Barcelona: 1 de Roger Roig Prades
Avui ens retrobem amb El Patufet, un gran amic de la casa que enriqueix llibre a llibre el costumari català dels més petits.

Aquest cop, sense perdre de vista l’essència del Patufet i el seu extens costumari sobre festes i tradicions, els seus autors fan un salt més enllà per tal de presentar-nos El Patufet i les ciutats de Catalunya.

Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida i Reus formen una col·lecció completíssima en que s’explica allò més característic de la ciutat que tracten alhora que repassen la historia de la ciutat des dels primers pobladors fins a grans esdeveniments històrics per tal que comprenguin com les ciutats van canviant a nivell físic, polític, econòmic i social i també les connexions amb la resta de Catalunya.

Sense caure en els tòpics típics ens trobem entre mans amb Jo visc a… Barcelona i sorprèn com novament en Roger Roig i l’Hugo Prades se les empesquen per presentar un llibre interessant, atractiu, àgil i amb un potencial didàctic altíssim.

Creiem que aquest cop el Patufet s’adreça a uns nanos una miqueta més grans ja que la tipologia de lletra lligada és substituïda per una lletra divertida però més seria i també pels continguts que explica.

A Barcelona explica des dels romans, les guerres, el 1714, la industrialització, el modernisme i el segle XX fins a les olimpíades.

També fan un fris temporal en que veiem obres d’art des de la prehistòria fins a Miró passant pels icònics Gaudí, Pau Casals, Dalí, Llimona i un llarg etcètera.

Les tradicions més populars i la Diada també s’hi donen cita alhora que a la foto final podem veure diverses personalitats de l’àmbit català com Gifré el Pilós, Jacint Verdaguer, Josep Guardiola o la Montserrat Caballé.

És un llibre completíssim i més que mai el text i la il·lustració es complementen per tal d’anar ampliant la curiositat dels nanos.

Gràcies a Cossetània Edicions podem gaudir d’una bona estona de distracció i aprenentatge amb els més petits i obrir la seva ment al seu propi gust lector.

És de les millors apostes pels menuts que avui en dia es poden trobar al mercat.

És el regal perfecte pels infants curiosos!


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
LaPetitaLlibreria
 08 noviembre 2019
Estic guapa? de Nayat Kaid Ferrón
Avui us presentem un conte pels infants que us deixarà ben bocabadats tant pel seu gran format com pel missatge que deixa.

D’una manera molt clara trobareu un debat sobre l’autoestima i els valors que fan falta en una societat actual on lo bonic és lo més acceptat i ser un mateix o diferent sembla agosarat o fins i tot dolent.

Gràcies a Estic guapa? Podem veure amb els nanos com allò que ens fa ser especials resideix dins nostre i no pas respon a la imatge física que mostrem o a allò que tenim.

En aquest conte la presumida girafa va preguntant als seus amics si està guapa i no saben ben bé que dir-li; el seu amic ocell li va deixar un barret a veure si es veia millor, la serp un collaret blau i el tigre unes botes turqueses però encara no li havien dit si estava guapa o no.

Un dia la girafa es va adonar que tots els seus amics estaven en perill i amb la valentia que la caracteritza i tot el seu bon cor va poder salvar a l’ocell, a la serp i al tigre.

Ja no important-li massa la seva aparença els va tornar el barret, el collaret i les botes i ells li van regalar unes arracades vermelles tot agraint-li el que havia fet per ells.

Ella se sentia preciosa i de nou va arribar la famosa pregunta al que als seus amics li van respondre que més que estar guapa ella ho era per tot el que feia i com era.

Tot i així ella cada dia es sentia especial amb les seves arracades ja que li recordaven la manera en que els seus amics la valoraven i l’estimaven.

Amb aquest conte senzill i directe que brolla de la ploma de Nayat Kaid podem treballar allò que fa que ens estimin, la bellesa interior i allò que ens fa especials als ulls dels altres.

De nou Cossetània Edicions ens proposa un llibre colorista, alegre, amb personatges ben simpàtics, aventures i una gran reflexió final per als menuts.

En una societat on la tendència és seguir models i estereotips aquest conte és l’antídot per als nanos que es senten diferents o insegurs i també per tal que comprenguin que la diferència és bonica.

És una bona dosi d’autoestima.


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
{* *}