InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8416863733
288 páginas
Editorial: La Campana (03/09/2020)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Tots són sospitosos.

Tots tenen alguna cosa per amagar.

Però algú haurà de respondre per la mort de la seva filla.

En una zona empobrida de les muntanyes Ozark, a Missouri, en un poble petit amb grans secrets, dues nenes de dotze anys apareixen assassinades. Sense res per perdre i trencada pel dolor, l'Eve Taggert decideix esbrinar què li ha passat realment a la seva filla Junie.

L'Eve coneix el costat fosc... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 02 November 2020
Tots són sospitosos.
Tots tenen alguna cosa per amagar.
Però algú haurà de respondre per la mort de la seva filla.
Avui us vull presentar una novel·la que em va impactar pel seu títol La foscor que coneixes, aquesta breu afirmació em va fer pensar en quin podria ser el detonant de despertar la foscor interior d'algú que ha fet tot el possible per mantenir-la a ratlla.
La portada acompanya les paraules, un bosc fred, gelat, nevat, silenciós, buit... dona una profunda sensació de tristesa i solitud, un impacte visual del que ens vol presentar Amy Engel de la mà de la Campana.
Aquest thriller de caire rural succeeix en un poble d'Ozark, un lloc en cap lloc, un poble anodí, on el temps repeteix pautes i no hi ha res més a fer que seguir la vida com és.
La historia comença en certa manera pel final i així és com coneixerem la mort de la Junie i l'Izzy, dues nenes de dotze anys brutalment assassinades.
L'Eve es la mare de la Junie, i la nostra narradora, el seu passat va ser fosc amb una mare que poc se n'ocupava i amb moltes mancances i aquest fet va provocar que en e moment en que l'Eve va ser mare canvies la seva vida radicalment per que a la petita Junie no li faltes res.
La mort de la seva filla la destrossa, el dolor és insuportable i la única raó que a manté en peu és trobar l'assassí de la seva petita i fer justícia, és la única motivació que la fa continuar encara que aquesta decisió la portarà en certa manera a ser qui era i deixarà aflorar la seva part més fosca per poder trobar una mica de pau.
Aquesta historia ens parla de la pèrdua, de la relació mare filla, d'una mare que ja no té res a perdre i alhora ens presentarà un trencaclosques que conformarà la vida de l'Eve.
L'autora ens presenta vint-i-cinc capítols curts, dinàmics amb una prosa acurada, descripcions intenses i un tempo in crescendo que es precipita en un final potser una mica precipitat encara que aquest punt no fa perdre la força de la novel·la.
Un thriller marcat per la impotència, la ràbia, la pèrdua d'un fill, les reflexions de la seva protagonista i una empatia gairebé instantània entre el lector i l'Eve, una dona a qui el món trontolla sota els seus peus però un amor incondicional i una recerca de la veritat la manté ferma.
Els personatges secundaris estan ben construïts i complementen allò que anem descobrint tant sobre l'assassinat com sobre el passat.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
otros libros clasificados: DramaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

¿Cuánto sabes sobre la literatura de Estados Unidos?

La leyenda de Sleepy Hollow es un relato corto de terror y romanticismo, se desarrolla en los alrededores de...

Nueva York
Londres
Chicago

10 preguntas
79 lectores participarón
Thèmes : literatura norteamericanaCrear un test sobre este libro