InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8417847537
226 páginas
Editorial: crims.cat (15/06/2020)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
La senyora del dimarts, de l’escriptor italià Massimo Carlotto, narra la història de Bonamente Fanzago, àlies Zagor, un actor pornogràfic de gran èxit no només a la gran pantalla sinó també a la vida real. Tant és així que exerceix de gigoló a estones lliures. Tot va bé fins que té un ictus que posa fi a la seva carrera d'èxits. Obligat a canviar de vida i a abandonar les trobades sexuals, decideix mantenir-ne una, l’anomenada «senyora del dimarts», una clienta fide... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 31 August 2020
Avui em retrobo amb un autor que no deixa indiferent al lector.
Massimo Carlotto ens presenta la darrera entrega de la seva “trilogia de la crisi” formada per “Niente, più niente al mondo” i “El món no em deu res” que tanca amb La senyora del dimarts.
Aquesta novel·la negra que ens presenta Crims.cat manté l'esperit crític de l'autor a la seva prosa, no ens explica una historia al atzar, va sempre un pas més enllà i busca reflexar el món real però que no ens agrada veure, una societat que viu a l'ombra de la llum del sol i dels ulls del veïns i coneguts, de les injustícies que pateixen els que no tenen poder i com la balança cega de la llei és realment cega.
En aquesta ocasió es centra amb un tema poc tractat com a tal en la novel·la negra a no ser com a motiu del crim, el sexe, la homosexualitat i l'espectacle mediàtic.
La seva portada ho diu tot, un llit desfet, dos coixins, els llençols arrugats i el que sembla ser una habitació barata de motel.
El nostre protagonista es en Bonamente Fanzago, conegut com a Zagor, un actor de pel·lícules per adults amb molt èxit en la feina i en la seva vida personal fins al punt que porta la seva feina a les estones lliures treballant de gigolo.
La seva vida canviarà en un instant, un ictus li tallarà les ales del cinema i de la feina extra amb una única excepció, una dona que és en si mateixa un gran interrogant i que el fet de decidir-se nomes per ella, per la dona dels dimarts faci que el lector la posi sota el seu focus, ella és la Nanà Malacrida.
El desenvolupament dels dos personatges principals i el descobriments dels secrets que amaga la Nanà esquitxarà a molts personatges secundaris, res no és tan simple com sembla, ni totes les histories que s'expliquen són veritat.
La prosa de l'autor m'ha atrapat des de el primer moment, ja havia llegit la seva novel·la anterior i reconec que sempre s'ha d'esperar l'inesperat. Construeix una trama lineal amb un passat sòlid que marca la creació dels personatges i els dona un caràcter molt particular.
El problema que tinc amb aquestes novel·les és que m'agradaria donar-vos molts detalls, desgranar el punts que més m'han agradat, els girs argumentals o allò (que no puc dir) que més m'ha sorprès, però si a un lector li expliques una novel·la negra estàs cometent un crim a part del que s'amaga entre les seves planes.
No puc més que recomanar-vos el títol número cinquanta dos d'una gran petita editorial.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
Citas y frases (1) Añadir cita
LaPetitaLlibreriaLaPetitaLlibreria30 August 2020
«Els morts només són morts, no s’enduen res perquè no van enlloc, la merda queda per als vius»
Comentar  Me gusta         20
otros libros clasificados: crimenVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Géneros y títulos para todos los niveles

It

Cuento tradicional
Poema
Leyenda
Novela de terror

11 preguntas
96 lectores participarón
Thèmes : genero literarioCrear un test sobre este libro