InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
Editorial: Edicions 62 (25/11/2020)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Ningú no havia viscut mai una pandèmia i un confinament planetari com els que ens ha tocat viure. Res no ens havia preparat per a això. Durant la primavera del 2020, hem viscut uns dies històrics i estranys, una situació del tot excepcional que ens ha obligat a canviar la nostra manera de viure. Aquesta experiència individual i col·lectiva és la que recull Dies que són història.

Durant els dies més durs del confinament, mentre estàvem reclosos, onze f... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Casa del libroAmazon ESAgapea
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 20 January 2021
Encetem un any nou amb ganes de deixar enrere el fatídic 2020.
Si hi ha quelcom que ha marcat la història moderna a nivell global és sense cap mena de dubte la pandèmia que ens va confinar i que encara avui en dia campa pels carrers i amb factures ben elevades.
Aquesta primavera passada ens vàrem fer experts en virus, en mesures de seguretat, en vacunes...
Xifres i balls de números que posaven les nostres vides en stand by en l'època en que vam ser una Catalunya Confinada.
Poc havia passat des de l'any nou que vàrem sentir parlar d'un virus de propagació exponencial a Wuhan però ens queia molt lluny, al Febrer ja es remenava per Itàlia i la por a que arribes es va instal·lar en nosaltres i a l'iniciar el març ja teníem a la península els primers casos.
Tots recordem que fèiem quan el 13 de març el President del Govern decretava l'estat d'alarma i el corresponent confinament domiciliari.
Des de llavors vàrem replantejar els nostres dies i les nostres rutines. Treballar des de casa va ser una solució, aprendre cuina i fer gimnàs també van matar forces hores, parlar amb veïns i fer trucades als amics feien que l'aïllament social no fos tan dur i també vàrem redescobrir passions a les que no els hi dedicàvem temps.
Sortir a comprar al supermercat o a la farmàcia eren epopeies i tràmits bancaris es varen transformar en gestions online.
Les noticies no eren bones i teníem que ajudar-nos entre tots.
Avui encara la pandèmia està rebel però si voleu tenir un testimoni gràfic de tot el que s'ha viscut us recomano el llibre fotogràfic Dies que són historia a càrrec d'en Xavier Bertral i amb pròleg de Xavier Antich.
Sembla mentida tot el que hem passat i tot el que encara ens queda però aquest llibre és un tribut a aquests dies de confinament més sever en que tots vàrem fer l'esforç per els altres i per nosaltres mateixos de veure la vides amb una visió renovada i amb molta cura.
Realment les fotografies de David Airob, Samuel Aranda, Cèlia Atset, Cristina Calderer, Enric Fontcuberta, Ferran Nadeu, Santi Palacios, David Ramos, Anna Surinyach i Pere Virgili ens transporten a uns dies que ens costarà oblidar.
Masses morts, malalts, soledat, sentiments trobats...
De la mà d'Edicions 62 podeu gaudir de les fotografies que per si soles expliquen la història d'uns dies que han marcat el decurs de les nostres vides.
No oblidem aquests dies i seguim-nos cuidant.
Per refrescar la memòria res millor que aquestes fotografies que valen molt més que mil paraules.
Reals, dures, sensibles... Impactants i impressionants.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         40
otros libros clasificados: arteVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Casa del libroAmazon ESAgapea


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
234 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro