🧓🏻En iniciar aquesta novel·la, tot sembla indicar que ens submergirem en la vida d'una parella que està en una residència: en Tetsuo i la Fujiko Niré, i com evoluciona l'Alzheimer d'ella. Tanmateix, de sobte, un gir inesperat ens porta a un univers de misteri i intriga que sorprèn. Un comentari casual de Fujiko mentre mira la televisió sacseja els fonaments de la seva relació. 💔Els personatges són dues persones que han viscut tota la seva vida junts però que ara, en la vellesa i amb l'Alzheimer pel mig, descobreixen que hi ha aspectes de les seves vides que no coneixien l'un de l'altre i es descobriran uns secrets que pesaran molt. La novel·la aprofundeix en la convivència al llarg dels anys, reflexionant sobre com la rutina pot absorbir fins al punt de no conèixer-se realment. Aborda la por a no comunicar-se clarament, a no expressar sentiments a temps i a no reconèixer la fi de la relació. El més senzill és continuar evitant els problemes que han sobreviscut però no han superat. 🌕Un destí traïdor, disfressat en una casualitat, els farà reviure el passat de cop, deixant en estat de xoc al protagonista i portant la intriga a aquesta història. D'altra banda, també es mostra la cruesa de la malaltia i la reacció de la família a aquesta nova situació. 🦗La naturalesa també té un paper principal amb el constant so de les cigales de fons i l'amor de la Fujiko cap a aquest insecte. 📣𝘓𝘭𝘶𝘯𝘢 𝘱𝘭𝘦𝘯𝘢 explica una trama envoltada de secrets familiars que et mantindrà enganxat des de l'inici. Amb una prosa delicada, l'autora ens portarà a través de les relacions humanes i les seves complexitats. Descobrirem com els actes passats sempre tenen repercussió i com les emocions no donen treva. Una lectura que convida a reflexionar i replantejar les teves relacions. + Leer más |