InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8490347670
Editorial: Cossetània (13/02/2019)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Patufet is an expert at discovering Catalan traditions for children but he's afootball fan too, and Barça has always been the club of his dreams. Now he's hiding in different places at their stadium. You'll have to find him blending into the crowd around the Camp Nou, right beside the pitch, in the stands, in the museum, in the shop and in the press room... But watch out! Patufet is never alone: you will also have to look for Patufeta, Patufot lots of other things i... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 05 agosto 2019
Si volem gaudir una bona estona amb un llibre ben entretingut, didàctic i que necessita una implicació dels nanos ens hem de rendir a la col·lecció de “Els àlbums del Patufet” amb títols com “Patufet, on ets?”, “El Patufet. Quadern d'activitats”, “Patufet, on ets?. Per pintar”, “Patufet, on ets. Viatge per la història de Catalunya” i el títol que us volem presentar avui Patufet, on ets? Busca'm al Camp del Barça.
De la mà d'en Roger Roig i de l'Hugo Prades ens trobem amb uns escenaris ben colorits, divertits i animats de dins i fora de l'estadi on haurem de cercar algun dels seus amics, la Patufeta, el Patufot, el Patuf i una llarga rècula d'elements que ens indica a cada il·lustració amb un nou amic, el Superbarça.
Les il·lustracions es succeeixen a doble plana, comença donant-nos la benvinguda a l'entorn del camp i ens convida a visitar el museu del Barça on es pot conèixer la historia del club, veure'n els trofeus i els retrats dels jugadors més importants, com no pot ser d'altra manera també passarem per la botiga del Barça per endur-nos un record.
Ara ja estem preparats per forma part de l'afició i veure el partit, la roda de premsa al acabar, celebrar el triomf a Canaletes i com no pot ser d'una altre manera a la Rua a final de temporada.
Tots hem caigut en la temptació de cercar-lo per les impressionants i detallades il·lustracions on a més podem trobar mini escenes que ens poden despertar el conta-contes que portem a dins per encoratjar-los a pensar en que estan fent i que imaginin el context de l'acció o l'escena.
De nou, Cossetània Edicions fa una aposta encertada amb un llibre lúdic, amè, simpàtic i sobretot molt ben fet i encarat al públic més exigent, això si CULER.
Des d'aquí felicitem als autors i els encoratgem a seguir i a seguir amb la seva tasca!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: didácticoVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
88 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}