InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 849034213X
Editorial: Cossetània (27/01/2014)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libroBookshop ORG
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 02 julio 2019
de nou, la biblioteca d'El Patufet i les tradicions catalanes ens dóna un cop d'atenció i ens fa fixar la mirada en una tradició ben catalana. Aquest cop de la mà d'en Patufet farem un gran àpat a La calçotada.
Un tractament amb rigor i caire festiu del perquè de les celebracions i una breu explicació del costumari català de la mà d'en Roger Roig i l'Hugo Prades.
Escrit en els seus rodolins característics, els autors ens regalen l'explicació de tal il·lustre i saborosa tradició. Com des de fa segles cultivem en les terres catalanes aquestes cebes dolces i les recollim entre el novembre i l'abril, la manera en que els cuinem a la brasa i la salsa per sucar.
Un àpat que el compartim amb família, amics i veïns tots abillats amb uns pitets gegants, si una cosa tenen de característica és la impossibilitat de menjar-los sense tacar-nos!
Acompanyats de xai, vi i una peça de fruita són la combinació ideal per compartir una tradició gastronòmica de la terra alhora que una oda a un producte autòcton adorat per catalans i viatgers curiosos.
Cossetània Edicions ens ofereix una bona llibreria sobre tradicions de la mà d'en Patufet, un català i icònic protagonista, ideal per gaudir-lo a casa o a l'àmbit escolar doncs no és un conte buit, és un conte que tracta la feina dels agricultors i la importància de la denominació d'origen dels productes alhora que el sentit d'unió al voltant de la taula.
Si voleu que els menuts celebrin les festes sabent el perquè i com d'aquestes heu de rendir-vos a aquesta col·lecció, de la que me'n declaro fan, a més de ser una historia d'amistat sobre el Patufet i la seva colla, les dades que donen són les justes i necessàries per tal de poder establir uns ciments sòlids sobre el costumari i la cultura festiva catalana.
Els nanos tenen la ment molt oberta i els agrada provar coses noves i més si poden tenir una bona excusa per empastifar-se. Deixem-los gaudir i que ens mostrin de nou la il·lusió que sovint els adults hem perdut.
Bona calçotada amics!
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: didácticoVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libroBookshop ORG


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
140 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro