InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8418584181
288 páginas
Editorial: Editorial Alrevés (11/10/2021)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 29 November 2021
Avui us vull presentar una novel·la escrita a quatre mans i que m'ha sorprès molt gratament, a tots els amants de la novel·la negra si us parlo d' Andreu Martín ja sabeu que tenim entre les mans un èxit assegurat i aquesta vegada unit amb Joan Miquel Capell us trobareu davant una novel·la negra veraç, històrica i molt ben argumentada. No es tracta només de sang i fetge, aquesta vegada anem al principi de tot i a casa nostra.
Crims.cat ens presenta Policies, títol número seixanta dos de la seva col·lecció, i mai un títol havia esta tant encertat, en una novel·la negra ens acostumem a centrar en el personatge que fa us de la pistola o el ganivet, del que juga amb la víctima i en descobrir els seus motius.
No estic dient que aquesta vegada no sigui així però l'eix principal de tot plegar serà la complexitat de les primeres investigacions dels Mossos com a cos de policia i no només com un reforç poc important dels cossos de policia que ja existien sinó per ells mateixos i en quatre direccions que s'aniran encreuant.
És per aquest motiu que la portada ens mostra dos cotxes de policies en el que sembla una persecució nocturna, amb els llums encesos i amb una direcció que en la seva lectura descobrireu.
Ens situarem a la Barcelona Olímpica, l'any 1992 i al cas Melody, l'assassinat d'una jove filla d'un pilot de cotxes famós a Califòrnia, fet que convidarà a la policia americana a treballar amb la catalana, així és com Lou Díaz, personatge basat en Luis Diaz, entra en acció mostrant la seva formació com agent de la DEA.
Aquest cas ens portarà a una estafa amb receptes de la Seguretat Social, al tràfic de Clenbuterol i al tràfic de menors, un caldo de cultiu d'una societat que conviu amb nosaltres a l'ombra de la legalitat.
No us penso desgranar la historia en si, però he de reconèixer que han aconseguit aquests dos genis pensants enganxar al lector amb una trama intrigant on la ficció conviu amb la realitat del moment.
La prosa es fluida i dinàmica, el tempo sostingut i les descripcions i construccions dels personatges són molt detallades, certament els pilars de la historia en general parteixen de la realitat que en cap moment és fa pesada, alliçonadora ni solapa la trama criminal.
Un equilibri molt difícil d'aconseguir realment.
Una lectura excel·lent pels amants de la novel·la negra i per aquells que vulguin saber més sobre la policia i els seus fonaments.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
Videos de Andreu Martín (2) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Andreu Martín
Página Dos se sumerge en la noche barcelonesa del Paralelo de la mano de Andreu Martín. En relación a su novela La cuarta chica por la izquierda [Alrevés], una novela ambientada durante la Primera Guerra Mundial que tiene como protagonista a una cabaretera del Molino. Cuenta Martín durante la entrevista que le apetecía escribir una novela de espías y «qué mejor que ubicarla en Barcelona, ya que en aquel tiempo era la capital mundial de espionaje». A propósito de la tarea de documentación que ha tenido que realizar para esta obra, el escritor, de forma divertida, explica: «Todo nace de mi imaginación desbocada, pero luego, cuando buscas documentación resulta que mi imaginación se queda corta».
+ Leer más
otros libros clasificados: ThrillerVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Autoras de novela negra y policíaca

10 negritos

Agatha Christie
Phillys Dorothy James
Susan Hill

10 preguntas
96 lectores participarón
Thèmes : novela negra , LITERATURA POLICÍACACrear un test sobre este libro