InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8412165489
Editorial: Obscura editorial (17/09/2020)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
El món de l’endemà no dona treva a la humanitat, i menys encara a la Penryn Young. Després d’una massacre perpetrada per l’enemic a la base de la resistència, la Penryn haurà de remoure cel i terra altra vegada per reunir-se amb la seva germana. Per aconseguir-ho, no li quedarà més remei que tornar a ficar-se a la gola del llop. La ciutat deserta de San Francisco amaga nous perills, i els àngels sobrepassaran qualsevol límit per guanyar la partida a la humanitat, qu... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 23 octubre 2020
Ens agrada molt quan cau a les nostres mans una segona part d'una saga que ens encanta doncs revius la primera novel·la i alhora tornes a esperar la nova obra.
Avui us parlarem de El món de l'endemà, obra que succeeix a Àngels caiguts amb un merescut èxit.
Tot i ser una obra fantàstica destinada als joves que els agraden les histories on la imaginació parla en primera persona i els mons oposats es donen la mà he de reconèixer que ja des del primer llibre em vaig enganxar!
És una obra complerta i de qualitat que va molt més enllà i ens convida a reflexionar sobre les relacions personals i els vincles que ens ajuden a ser qui som i a no perdre'ns.
Ens retrobem amb la Penryn que desesperadament busca retrobar-se amb la seva germana després de la massacre perpetrada per l'enemic a la base de la resistència.
Novament l'acompanya en Raffe a la seva lluita per recuperar les ales mentre ell la creu morta i no sap si pertany al món que ella li ofereix i li mostra o al món del que ha après.
Destins personals i creixements emocionals amb una finalitat de justícia i molts dubtes que es donen la mà en aquesta obra que mantén el ritme i la trama de l'anterior sense caure en el mite que resa que a les sagues el llibre del mig és el més buit o senzill.
És una obra trepidant i emocionant que t'enganxa des del primer moment i et convida a seguir i seguir llegint.
Novament la seva autora, la Susan E.E, ens dóna una classe magistral de literatura fantàstica que podem gaudir gràcies a la tasca de traducció de la Roser Vales Abenoza.
Des d'aquí ja esperem la publicació de la tercera part titulada La fi dels temps!
Gràcies a Obscura editorial hem descobert aquesta saga i hem conegut a la ploma de l'autora de la que també us recomanem el recull de contes reversionats com Cinder i el princep de mitjanit.
Ara que estem més a casa és ideal per passar unes bones estones de lectura!
Vinga! La Penryn us espera!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
Video de Susan Ee (1) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Susan Ee
Una joven huérfana. Un reino oscuro y retorcido. Una guerra en la sombra con el fin de esclavizar hadas y despojarlas de su poder…
Éste es el mundo de Cinder. Un mundo donde una chica puede tratarse como mercancía para ser presa humana de una cacería entre caballeros. Pero esta noche, incluso los depredadores podrían tener algo que temer. Esta noche, incluso un príncipe podría encontrarse atrapado entre las expectativas del Rey Oscuro… y una joven como ninguna otra... En esta ocasión, Mayra mejor conocida en la comunidad booktube como Bibliofílica, nos trae su video-reseña del libro "Cinder y el príncipe de la medianoche" (Océano Gran Travesía) de la célebre autora de la trilogía El fin de los tiempos Susan Ee.
Y este es uno de los LIBROS DE LOS QUE TODO EL MUNDO HABLA.
+ Leer más
otros libros clasificados: aventuraVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

¿Cuánto sabes sobre la literatura de Estados Unidos?

La leyenda de Sleepy Hollow es un relato corto de terror y romanticismo, se desarrolla en los alrededores de...

Nueva York
Londres
Chicago

10 preguntas
44 lectores participarón
Thèmes : literatura norteamericanaCrear un test sobre este libro
{* *}