InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
>

Crítica de LaPetitaLlibreria


LaPetitaLlibreria
23 octubre 2020
Ens agrada molt quan cau a les nostres mans una segona part d'una saga que ens encanta doncs revius la primera novel·la i alhora tornes a esperar la nova obra.
Avui us parlarem de El món de l'endemà, obra que succeeix a Àngels caiguts amb un merescut èxit.
Tot i ser una obra fantàstica destinada als joves que els agraden les histories on la imaginació parla en primera persona i els mons oposats es donen la mà he de reconèixer que ja des del primer llibre em vaig enganxar!
És una obra complerta i de qualitat que va molt més enllà i ens convida a reflexionar sobre les relacions personals i els vincles que ens ajuden a ser qui som i a no perdre'ns.
Ens retrobem amb la Penryn que desesperadament busca retrobar-se amb la seva germana després de la massacre perpetrada per l'enemic a la base de la resistència.
Novament l'acompanya en Raffe a la seva lluita per recuperar les ales mentre ell la creu morta i no sap si pertany al món que ella li ofereix i li mostra o al món del que ha après.
Destins personals i creixements emocionals amb una finalitat de justícia i molts dubtes que es donen la mà en aquesta obra que mantén el ritme i la trama de l'anterior sense caure en el mite que resa que a les sagues el llibre del mig és el més buit o senzill.
És una obra trepidant i emocionant que t'enganxa des del primer moment i et convida a seguir i seguir llegint.
Novament la seva autora, la Susan E.E, ens dóna una classe magistral de literatura fantàstica que podem gaudir gràcies a la tasca de traducció de la Roser Vales Abenoza.
Des d'aquí ja esperem la publicació de la tercera part titulada La fi dels temps!
Gràcies a Obscura editorial hem descobert aquesta saga i hem conegut a la ploma de l'autora de la que també us recomanem el recull de contes reversionats com Cinder i el princep de mitjanit.
Ara que estem més a casa és ideal per passar unes bones estones de lectura!
Vinga! La Penryn us espera!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
Comentar  Me gusta         20Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Apreciaron esta crítica ()(2)ver más
{* *}