InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8490342741
Editorial: Cossetània (10/11/2014)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 02 julio 2019
Ara que venen les festes i els menuts de la casa esperen ansiosos els regalets nadalencs, us oferim la proposta de Caga tió! la darrera aventura per pintar d'en Patufet a càrrec de Cossetània Edicions.
Amb el propòsit d'apropar el com, el quan i el perquè de les festes de les terres catalanes, el costumari infantil d'en Patufet creix a passes gegantines tant en qualitat com en quantitat i es renova oferint-nos edicions on els menuts han de donar color a les magnífiques il·lustracions i poden repassar la lletra del conte.
Una guia que els mostra un marc molt complert a nivell gràfic que es complementa a la perfecció amb el text escrit a base de rodolins, un cop més les mans i les ments del Roger Roig i l'Hugo Prades ens mostren com el seu treball en equip s'enriqueix i es desenvolupa d'una manera meravellosa.
Els més menuts agrairan la lletra lligada en que esta explicada la tradició del caga tió, un tronc ben simpàtic que s'afartarà de menjar fins que esclati tot en un gran pet ple de dolços per aquells que l'han acollit i cuidat en el si de la família. Aquest tió, és una mica modernet doncs quan acaben els nadals torna a la muntanya a veure si troba una tiona que li faci companyia en les temperatures gelades.
Un protagonista que transmet allò més essencial de la seva imatgeria però afegeix tocs d'humor i connexions amb altres elements festius com els àpats en família, el pessebre, les nadales, les llums al carrer i els avets que omplen les cases.
Un toc de tradició en una època on els valors de proximitat i amor estan en desús, un llibre que pot fer les delícies dels més petits en la era de la tecnologia i els videojocs més comercials. Una aposta per la cultura i l'apassionant món de les lletres i la fantasia dels infants.
Sabem que aquestes festes ens fan treballar de valent als adults per tal que tot surti de manera impecable: guarnir la casa, ajustar els horaris de treball amb els de les vacances dels xiquets, comprar i preparar menjar, preparar la roba per les trobades familiars i amb amics, posar-nos a la pell del Tió i dels Reis d'Orient, quedar bé amb la família i evitar discussions recurrents a més d'un llarg etcètera.
Amb tanta feina sovint descartem per manca de temps el contacte humà i crec que una bona passejada i la lectura amb els pares o els avis d'aquest conte pot ser un moment ideal i per recordar d'aquestes vacances.
Els bons moments es construeixen del no res i amb aquesta eina lúdica i didàctica, tenim una oportunitat daurada de passar una estona amb la mainada alhora que els introduïm tot allò que vol dir celebrar el Nadal.
Aposteu per aquest increïble costumari. Vosaltres no us en penedireu i els peques el gaudiran més d'una vegada!
Només ens resta dir: Bon Nadal a tots i a totes!
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: didácticoVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
120 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}