InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8466423966
576 páginas
Editorial: Columna Edicions (06/06/2018)

Calificación promedio : 4.75/5 (sobre 2 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 13 October 2018
Avui entrarem per la porta del darrera de la Casa Blanca, un edifici que guarda molts secrets sobre la política dels Estats Units d'Amèrica i com aquests afecten al món sencer i alhora també hi conviu un home amb la família.

El president Jonathan Duncan ens mostrarà les llums del personatge públic i les ombres que s'allarguen a la intimitat.

El president ha desaparegut es un thriller que ens presenta Columna escrit a quatre mans i per dos personatges de pes.

Bill Clinton, 42è president del Estats Units d'Amèrica i James Patterson, un escriptor més que brillant amb algunes de les seves novel·les portades a la gran pantalla. Aquesta vegada no és una excepció ja que Showtimes n'ha comprat els drets.

Dos homes amb moltes coses en comú a la seva vida que han unit experiències i vivències per crear un thriller trepidant que atraparà al lector i que de manera no gaire subtil ens farà reflexionar sobre la importància d'internet i com la població en depèn a la vegada que donarà alguna que d'altre classe moral i ètica sense oblidar es idees claus com el patriotisme, la integritat fins i tot arribant a criticar certs aspectes del propi president (un fet que no creia possible en una novel·la escrita per un president).

Una historia molt dinàmica, amb capítols molt curts i que ens enfrontaran a un atac cibernètic “Edat mitjana” i com el president serà atacat per totes bandes quedant-li com a única i viable opció desaparèixer per poder treballar des de les ombres.

Les càmeres s'enfrontaran, els periodistes seran punyents i sagnants, però tots s'acabaran preguntant on és el president, l'han segrestat?, ha fugit?, és un traïdor?, és mort?

Per descobrir com aquest home s'enfrontarà a una gran crisis us haureu de perdre entre les seves planes i gaudir d'una veritable aventura.

La prosa és fluida, els autors no donen puntada sense fil i ens van embolicant en una conspiració, en canvis de bàndols, dones fatals i personatges secundaris de luxe, sense oblidar les lectures amb doble sentit discretes però esmolades i els girs inesperats.

Personalment no m'esperava que fos tan bo, per una banda es cert que James Patterson és un mestre, però vaig pensar que dominaria la veu de Bill Clinton i la veritat és que hi ha un equilibri, no destaca una veu per sobre de l'altre, alguns aspectes del protagonista podrien ser autobiogràfics però queda perfecte.

A vegades és molt grat tenir sorpreses tan positives. Senzillament impecable.
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
Videos de Bill Clinton (3) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Bill Clinton
La elección primaria de New Hampshire, la primera votación tradicional en el calendario electoral para escoger al candidato republicano a la presidencia de Estados Unidos, podría verse en problemas debido a los escáneres de papeletas usadas en el estado. Algunas máquinas tienen hasta 15 años y se han usado desde la elección de Bill Clinton.

Aunque los expertos señalan que no hay riesgos de que se vean afectados los resultados, los desperfectos y la falta de repuestos podrían generar retrasos en el conteo de votos. En años recientes, este tipo de conflictos ha generado teorías de conspiración sobre posibles fraudes electorales.
#NH #Primary #PrimaryElections #EleccionesPrimarias #elecciones2024 #Republicanos #GOP
Suscríbete a nuestro canal: youtube.com/@elpais Visita http://elpais.com Más vídeos de EL PAÍS: youtube.com/@elpais/videos Las noticias de esta semana: https://acortar.link/FLHsHe Síguenos en Facebook: https://www.facebook.com/elpaisamerica Twitter: https://twitter.com/elpaisamerica
+ Leer más
otros libros clasificados: políticaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Test Ver más

¿Cuánto sabes sobre la literatura de Estados Unidos?

La leyenda de Sleepy Hollow es un relato corto de terror y romanticismo, se desarrolla en los alrededores de...

Nueva York
Londres
Chicago

10 preguntas
80 lectores participarón
Thèmes : literatura norteamericanaCrear un test sobre este libro