InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8493600679
Editorial: Comanegra (01/03/2010)

Calificación promedio : 4/5 (sobre 2 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Casa del libroAmazon ESAgapea
Críticas, Reseñas y Opiniones (2) Añadir una crítica
avegadesllegeixo
 16 September 2021
CATALÀ:

El dia que vam quedar amb @elsbookhunters a Balaguer vam anar a visitar la llibreria La Noguera. Com era d'esperar no vam poder sortir sense cap llibre a les mans i un dels que em vaig comprar jo va ser "La llei del mirall".

Per què el vaig triar? Doncs vaig veure una portada preciosa i en llegir la sinopsi, drama oriental amb assetjament escolar, vaig pensar que aquell llibre era per mi.

En arribar a casa i llegir bé tota la informació de la contracoberta vaig adonar-me que l'autor és un reconegut expert en coaching i assessorament psicològic i vaig pensar: 'Merda, Eva. L'has cagat!' 😓, però com que és un llibre curt vaig decidir començar-lo en aquell mateix moment.

La veritat és que ens explica una història maca, el patiment d'una mare degut a l'assetjament del qual és víctima el seu fill a l'escola. Ens parla del perdó i d'enfrontar-se a un mateix, de trobar la pau interior.

Segons Noguchi "La vida és un mirall que reflecteix el nostre interior", si tenim emocions negatives aquestes es projectaran i s'incrementarà el nostre malestar, en canvi, si les emocions que sentim són positives viurem felices. Per tant, quan ens trobem davant d'algun problema hem de buscar la solució en nosaltres mateixes.

Si us agrada reflexionar sobre les emocions i l'autoconeixement, aquest llibre us encantarà. Si sou més aviat escèptics, com ara jo, us agradarà però no us meravellarà. Però sí que és cert que és un llibre que et fa pensar.

Us agraden aquests tipus de lectures? Us llegeixo.

Aquí teniu els vuit passos que cal seguir per aconseguir perdonar:

- Pas 1: Traçar fronteres.
- Pas 2: Desfogar-nos.
- Pas 3: Entendre les motivacions.
- Pas 4: Expressar agraïment.
- Pas 5: Recitar paraules d'agraïment.
- Pas 6: Disculpar-nos.
- Pas 7: Analitzar què hem après.
- Pas 8: Recitar el perdó.


ESPAÑOL:

El día que quedamos con @elsbookhunters en Balaguer fuimos a visitar la librería La Noguera. Como era de esperar no pudimos salir sin comprar ningún libro, y uno de los que me compré yo fue "La ley del espejo".

¿Por qué lo escogí? Pues vi una portada preciosa y cuando leí la sinopsis, drama oriental con acoso escolar, pensé que era un libro para mi.

Cuando llegué a casa y leí bien toda la información de la contraportada me di cuenta que el autor es un reconocido experto en coaching y asesoramiento psicológico y pensé: "Mierda, Eva. La has cagado!" 😓, pero como es un libro corto decidí empezarlo en ese mismo momento.

La verdad es que nos explica una historia bonita, el sufrimiento de una madre debido al acoso del cual es víctima su hijo en la escuela. Nos habla de perdón y de enfrentarse a un@ mism@, de encontrar la paz interior.

Según Noguchi "La vida es un espejo que refleja nuestro interior", si tenemos emociones negativas estas se proyectarán y se incrementará nuestro malestar, en cambio, si las emociones que sentimos son positivas viviremos felices. Por lo tanto, cuando nos encontremos delante de algún problema debemos buscar la solución en nosotr@s mism@s.

Si os gusta reflexionar sobre las emociones y el autoconocimiento, este libro os encantará. Si más bien sois escéptic@s, como yo, os gustará pero no os maravillará. Pero sí que es cierto que es un libro que da para pensar.

¿Os gustan este tipo de lecturas? Os leo.

Aquí os dejo los ocho pasos que hay que seguir para conseguir perdonar:

- Paso 1: Trazar fronteras.
- Paso 2: Desahogarnos.
- Paso 3: Entender las motivaciones.
- Paso 4: Expresar agradecimiento.
- Paso 5: Recitar palabras de agradecimiento.
- Paso 6: Disculparnos.
- Paso 7: Analizar lo aprendido.
- Paso 8: Recitar el perdón.

Enlace: https://avegadesllegeixo.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
LaPetitaLlibreria
 10 December 2018
Quan vaig llegir “Los cerezos en diciembre” va quedar clar que havia de llegir l'obra a la que en la seva ànima feia referència La llei del mirall de Yoshinori Noguchi i que ara Editorial Comanegra ens presenta en una edició especial ampliada i amb una excel·lent traducció per part de Sandra Ruiz Morilla.
Aquest volum és un compendi entre una historia real i les reflexions a les que l'autor vol acompanyar al lector per aprofundir en particular sobre les relacions familiar i anant un pas més enllà en la pròpia construcció de la persona i com això afecta a la seva relació amb els altres.
Una obra presentada en tapa dura, relleus a la portada i el detall del punt de llibre en forma de cinta vermella que li dona quelcom clàssic alhora que elegant ja que combina amb les flors de la portada.
Un color que a la cultura oriental simbolitza la capacitat de guarir, l'amor i la relació filial, per tant s'ha de remarcar la perfecta tria d'aquest color ja que en si mateix simbolitza l'essència de la historia que ens vol explicar.
La primera part és la és centra en “La llei del mirall”, una historia real a la qual se li han canviat els noms als personatges.
La nostra protagonista és l'Eiko, una dona molt preocupada pel seu fill Yuta, un nen que es assetjat a l'escola, amb un marit al que no valora ni escolta i unes relacions familiars complicades, com descobrireu.
En un moment en que creu que res pot anar a pitjor truca al Senyor Yaguchi, assessor i coaching que li farà fer certs exercicis per descobrir pas a pas que potser el problema no és el seu fill, sinó que ella porta els seus propis problemes i aquests s'han anat reflexant en les seves relacions amb els demés.
Unes converses intimes on l'Eiko descobrirà la seva veritable ànima i com pot canviar donant un primer pas a que canvis més profunds en ella i alhora en el seu entorn comencin a agafar força com si es tractes d'un cicló.
Una narració molt psicològica i profunda que ens portarà a reflexionar sobre la nostra pròpia llei del mirall o el que actualment coneixem més com a Karma.
Només una advertència, tingueu a prop mocadors ja que és gaire bé impossible no deixar escapar alguna llàgrima.
La segona part del volum s'amaga rere el títol “Com atraure la felicitat a la nostra vida” i és el punt en que l'autor recupera la seva veu deixant els seus personatges evolucionant i fa reflexions sobre el perdó, les relacions pares i fills, la culpabilitat i com arribar al darrer estadi que es centra en aconseguir una vida feliç.
Un mirall on els fills poden avaluar-se com a pares i la seva relació amb els seus, una introspecció que convida en poques paraules a deixar anar allò que ens estanca i ens fa enfadar, odiar i portar un pes al cor per deixar espai a la gratitud, al respecte i a l'amor sincer.
Bàsicament ens convida a enfrontar-nos als reptes de la vida com a possibilitats per a créixer i reflexionar cap a on ens volen dirigir.
Una obra que es llegeix en un sospir però que a mesura que aprofundim en les paraules de l'autor descobrim que ens acompanyarà el resta de la nostra vida si ens apliquem la llei del mirall i busquem la felicitat basada en bons fonaments.
En el meu consell de que el llegiu aplico la meva part de la llei del mirall.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
Citas y frases (1) Añadir cita
avegadesllegeixoavegadesllegeixo16 September 2021
La vida és un mirall que reflecteix el nostre interior.
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: relatosVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Casa del libroAmazon ESAgapea

Test Ver más

Manías y secretos de los escritores

¿Qué escritor encontraba en el desorden y la forma más incómoda de escribir la inspiración?

Charles Baudelaire
Marcel Proust
Henry Miller
Jean-Paul Sartre

11 preguntas
11 lectores participarón
Crear un test sobre este libro