InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

Comanegra

Comanegra es una editorial independiente barcelonesa formada por 5 personas y con un catálogo ecléctico.

Libros populares ver más


Críticas recientes
Ferrer
 05 julio 2020
Si no t'hagués conegut de Sergi Belbel
Esta es una comedia romántica, subtitulada Fantasia romàntica quàntica en onze escenes i un epíleg, asentada en unos saltos temporales y en la indefinición de un futuro y de las posibilidades de cambiarlo si las decisiones en el presente hubieran sido otras. El qué pasaría si... Las opciones argumentales se multiplican y Belbel las exprime con acierto, como es habitual en la trayectoria de un dramaturgo referente. Las combinaciones amorosas de las dos parejas, prácticamente de una escena a otra, se conjugan para que no decaiga la tensión dramática. Para Roc Esquius, el prologuista, "el text està escrit amb tanta clarividència i astúcia que és difícil que les paraules impreses no duguin a l'emoció que ell volia expressar". Una historia de amor sobre lo que pudo ser y no fue, sobre los caprichos del destino que fue estrenada en Madrid en abril de 2018 y se ha convertido en serie televisiva. El catalán Sergi Belbel es capaz de encontrar la variante para que Eduard y Elisa acaben recordando ese primer beso de sus vidas, grabado a fuego en el corazón de ambos y que les une por muchas vueltas que dé la vida. Una buena obra de un gran dramaturgo.
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
LaPetitaLlibreria
 26 junio 2020
La lliçó secreta de Francesc Miralles
Sabeu aquella sensació de tenir el cap embotat, agafar un llibre i començar a relaxar-vos? Això és el que m’ha passat amb al darrer llibre de la meva col·lecció de capçalera Emocions de l’Editorial Comanegra.

Francesc Miralles ens presenta La lliçó secreta un relat que ens portarà a reflexionar sobre allò que realment ens sobra a la nostra vida i allò que necessitem, a la importància de ser selectius tant amb les persones que ens envolten com amb les coses que tenim o creiem que necessitem.

Una visió que ens portarà a ser més realistes amb la nostra pròpia vida i a obrir finestres per anar més enllà.

El nostre protagonista és un periodista, freelance, un autònom de 47 anys que sent un buit vertiginós a dins seu, una angoixa difícil d’explicar i que començarà a verbalitzar gràcies a una jove terapeuta.

Ens calçarem les seves sabates i descobrirem que dins de tots s’hi amaga un desordre ocult, una recerca vital provocada per un canvi més o menys significatiu i com aquest ens afecta a un nivell profund.

Una de les pautes interesants que li dona és escriure sobre ell mateix, a vegades sense voler diem més del que sembla, encara que al nostre periodista li és més còmode escriure sobre els altres.

Un viatge el portarà a Londres on parlarà amb el mestre del Ordre Budista Modern en Heads, un home que intentarà ajudar-lo a reflexionar sobre ell mateix, de com tenir masses fronts oberts alhora pot desestabilitzar i alhora la importància de perdre’s en un mateix ja que així ens podem trobar i reconectar.

També descobrireu un inicis molt interessant sobre la tristesa del temps lliure.

Aquest breu relat m’ha fet reflexionar molt, la seva prosa és captivadora, el lector empatitza amb el protagonista des del primer moment i això es transforma en una lectura ràpida, lleugera, addictiva i sense pausa.

La seva profunditat colpeja un cop tanquem el llibret i les idees es mantenen en la nostra ment i ens conviden a reflexionar en profunditat.

És per això que sempre en gaudeixo de la seva lectura i deixo pel final el subtítol de l’obra “Un viatge inesperat cap a l’art de viure”.

Una tardor a la portada ens convida a fer un canvi, a omplir en una maleta allò imprescindible i a viatjar pel camí de la nostra vida lleugers d’equipatge.

Una lectura molt adequada per aquests moments tan complicats.


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         40
Ferrer
 24 junio 2020
La dansa de la venjança de Jordi Casanovas Güell
Esta pieza en doce escenas del catalán Jordi Casanovas es un tour de force, un duelo dialéctico entre un matrimonio con niño al fondo, dos personajes que han priorizado su deseo personal al interés común y ahora se encuentran en una situación sin retorno de destrucción, de derribo del otro con un hijo en medio que forma parte de la estrategia de victoria sobre el otro. La obra tiene un final contundente, dramático, angustioso donde la única novedad radica en cómo se llega a ese final. Una obra dura, sustentada en un diálogo de reproches, que deja un regusto a hiel en los labios.
Comentar  Me gusta         10
{* *}