InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8413560438
34 páginas
Editorial: Cossetània (14/07/2021)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Mira un moment al voltant. Pots veure una petita marieta obrint les fundes de les ales per arrencar el vol des la fulla d'un angelet fins a un jardí proper, on maduixes amb forma de cor comencen a apuntar. Oh, què és allò? Un cargol que s'arrossega sobre les pues d'un eriçó, tot carregat amb la seva closca amb forma d'espiral, cap a les maduixes... Aquestes són tan sols algunes de les moltes formes que la natura ha donat a cada planta, animal o mineral. El sòl, el s... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 15 July 2021
Avui ens retrobem amb una gran proposta per als menuts que ve a ser la segona part de Els colors de la natura.
Un llibre de gran format i tapa dura en que varen aprendre els colors que són presents al seu entorn i alhora a diferenciar matisos entre ells, crear games, creacions i treure al pintor que porten dins d'ells de la mà de la seva imaginació per explorar una nova manera d'expressar-se.
Avui les mateixes autores i en un format amè, bonic, ben seleccionat, entenedor i molt atractiu ens presenten Les formes de la natura.
Amb aquesta nova entrega que ens presenten la Magdalena Konečná, la Jana Sedláčková i la Štěpánka Sekaninová podem presentar als menuts una nova manera de fer focus als detalls de la natura i la quotidianitat.
Textures, estampats, tapissos i moltes propostes per definir el seu entorn amb més propietat i precisió i alhora completar el sentit de l'anterior obra i ajudar-los a despertar la seva curiositat, a fixar la seva atenció i mirada i alhora a descobrir el món a través d'una vessant creativa i contemplativa.
Ordenat en els grups de fulles, escorces d'arbres, flors, fruites i verdures, fruits secs i llavors, petxines, ales i fundes d'insectes, aletes i escates de peix, pell i closques, ales i plomes d'ocells, pelatge i pèl, minerals i cristalls i patrons i formes poden acabar de completar el sentit de la bellesa de la natura mentre aprenen, dibuixen i aprenen lèxic concret.
De la mà de Cossetània Edicions tenim una eina didàctica molt potent per aquest estiu.
És una gran ajuda per a l'educació informal alhora que ens ajuda a un guiatge per al món de la natura i creatiu alhora que ens dóna la idea de seguir investigant noves formes i colors segons els interessos dels menuts.
Les ments més inquietes no poden estar quietes i rebre estímuls de qualitat com aquestes obres a més d'entretenir-los els ajuda a créixer i desenvolupar-se.
També s'ha de valorar que la lletra és adient i indicada per a menuts que comencen a llegir de manera autònoma.
És dels llibres que a tots ens haguera agradat tenir de petits!
No us perdeu la oportunitat de gaudir-lo!
És una obra complerta i amb moltíssim contingut!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         50
otros libros clasificados: cuentosVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro

Lectores (1) Ver más




Test Ver más

Harry Potter para principiantes

¿Cuántas novelas hay en la serie Harry Potter?

6
7
8
9

7 preguntas
640 lectores participarón
Thème : Harry Potter y la piedra filosofal de J.K. RowlingCrear un test sobre este libro