InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest

Lola Fígols (Traductor)
ISBN : 8419552518
416 páginas
Editorial: Navona Editorial (01/04/2024)

Calificación promedio : 4/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
inmams
 17 May 2024
📞𝘈 𝘭'𝘢𝘭𝘵𝘳𝘢 𝘣𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘭𝘪́𝘯𝘪𝘢 ens porta a descobrir qui respon al telèfon i per a què. Viatgem a Chicago durant els anys 70, quan l'avortament estava prohibit als Estats Units. Ens parla d'una associació anomenada 𝐉𝐚𝐧𝐞, que ajuda les dones a interrompre els seus embarassos de manera segura i acompanyades.
🚺Aquesta novel·la ens parla de la lluita de les dones pels seus drets, entre ells el de decidir. Són dones en situació precària o que simplement necessiten l'ajuda de Jane per acabar amb el seu embaràs. Malgrat que el que fan és considerat il·legal i estan en el punt de mira de molta gent, hi ha altres que decideixen ajudar-les i fer-los el moment més suportable.
💬Coneixerem les valentes dones darrere de Jane, amb els seus propis dilemes personals i morals. La Verònica és la fundadora i paradoxalment està embarassada del seu segon fill; la Shioban, col·laboradora i dona divorciada que alguna vegada va necessitar ajuda per al mateix; i la Margaret, jove professora universitària que començarà el seu voluntariat mentre es busca a si mateixa. A més, la Patty no està passant per un bon moment i haurà de replantejar la seva vida de nou. També sabrem de les noies que necessiten ajuda i com el tema racial surt a la llum.
💜No només es parla d'avortaments, sinó que també hi ha espai per a les relacions i els sentiments. Totes tenen històries difícils i la sororitat i l'amistat seran importants per continuar endavant.
🔍Es nota la documentació de l'autora i tot i que el llibre és ficció, Jane va existir i bé podrien ser històries reals. Aquestes dones, no professionals de la salut, van jugar un paper crucial en l'activisme feminista, mantenint-se en secret i desobeint les lleis del moment.
📌En resum, amb una narrativa àgil i personatges molt humans s'exploren temes com la llibertat, l'amor i la lluita pels drets de les dones en una societat en evolució. Una lectura captivadora que et farà reflexionar i et mantindrà enganxat de principi a fi.
+ Leer más
Comentar  Me gusta         30
Citas y frases (1) Añadir cita
inmamsinmams04 May 2024
Perquè aquest era precisament l’objectiu del Servei: alliberar les dones ajudant-les a prendre el control dels seus cossos.
Comentar  Me gusta         50
Libros más populares de la semana Ver más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro

Otros libros de Kerri Maher (1)Ver más

Lectores (1) Ver más




Test Ver más

¿Cuanto sabes sobre el cuco de cristal?

¿Cuál es el órgano que trasplantan a Cora?

El corazón
Un pulmón
Un riñón

10 preguntas
4 lectores participarón
Thème : El cuco de cristal de Crear un test sobre este libro