InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest

Editorial Empúries

Forma parte del Grup 62 desde 1996. Dispone de un catálogo que pone al alcance del lector literatura catalana y autores emblemáticos de las literaturas extranjeras contemporáneas con más de 1.100 títulos publicados.

Libros populares ver más


Colecciones de Editorial Empúries



Críticas recientes
SoyPute
 05 May 2024
Harry Potter y la piedra filosofal de J. K. Rowling
Con 34 años decidí leer Harry Potter y me pareció una historia increíble.

Me sorprendió sinceramente este primer libro, honestamente no pensé que lo leería, ¡pero me alegro de haberlo hecho!





















































































































Comentar  Me gusta         00
inmams
 04 May 2024
Lluna plena: 592 de Aki Shimazaki
🧓🏻En iniciar aquesta novel·la, tot sembla indicar que ens submergirem en la vida d'una parella que està en una residència: en Tetsuo i la Fujiko Niré, i com evoluciona l'Alzheimer d'ella. Tanmateix, de sobte, un gir inesperat ens porta a un univers de misteri i intriga que sorprèn. Un comentari casual de Fujiko mentre mira la televisió sacseja els fonaments de la seva relació.

💔Els personatges són dues persones que han viscut tota la seva vida junts però que ara, en la vellesa i amb l'Alzheimer pel mig, descobreixen que hi ha aspectes de les seves vides que no coneixien l'un de l'altre i es descobriran uns secrets que pesaran molt. La novel·la aprofundeix en la convivència al llarg dels anys, reflexionant sobre com la rutina pot absorbir fins al punt de no conèixer-se realment. Aborda la por a no comunicar-se clarament, a no expressar sentiments a temps i a no reconèixer la fi de la relació. El més senzill és continuar evitant els problemes que han sobreviscut però no han superat.

🌕Un destí traïdor, disfressat en una casualitat, els farà reviure el passat de cop, deixant en estat de xoc al protagonista i portant la intriga a aquesta història. D'altra banda, també es mostra la cruesa de la malaltia i la reacció de la família a aquesta nova situació.

🦗La naturalesa també té un paper principal amb el constant so de les cigales de fons i l'amor de la Fujiko cap a aquest insecte.

📣𝘓𝘭𝘶𝘯𝘢 𝘱𝘭𝘦𝘯𝘢 explica una trama envoltada de secrets familiars que et mantindrà enganxat des de l'inici. Amb una prosa delicada, l'autora ens portarà a través de les relacions humanes i les seves complexitats. Descobrirem com els actes passats sempre tenen repercussió i com les emocions no donen treva. Una lectura que convida a reflexionar i replantejar les teves relacions.

+ Leer más
Comentar  Me gusta         30
attequinoa
 28 April 2024
Harry Potter y la piedra filosofal de J. K. Rowling
Personalmente, es un libro que marca mucho, a nivel personal.

La forma en la que está escrita, como define cada detalle, como esta formado el mundo etc, me encanto

es un libro muy recomendado para comenzar a leer libros de fantasia y adentrarse en ese mundo
Comentar  Me gusta         00