InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8466427740
250 páginas
Editorial: Columna Edicions (03/03/2021)

Calificación promedio : 2.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Eivissa, 1999. La Maria i els seus fills, lÀngel i lAlba, de cinc i set anys, arriben una tarda plàcida de setembre a la platja després de saber que el vol del pare, el Salvador, ha estat cancel·lat i que torna amb el darrer avió de la nit. El que passarà en aquella petita cala ho canviarà tot per sempre. Aquesta és la increïble història del Salvador Martí, el fill que haurà de lluitar contra el destí quan rep una herència enverinada del seu pare; el noi que, avergo... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
cronicadelibros
 17 May 2022
[Català]

Llibre que narra la vida de Salvador, un poeta que abans de morir el pare li fa saber una maledicció de fa 500 anys que recau sobre la família. Recorrent diferents èpoques el protagonista viatja pels carrers de Girona, Eivissa i Barcelona on la seva vida es va complicant, vivint a dos mons un real i l'altre el dels somnis en una lluita entre el bé i el mal.

Llibre més semblant a una muntanya russa, amb fragments ràpids, on la història avança i de bona lectura combinats amb altres de lectura molt densa i complexa. A part l'autor utilitza innombrables mencions culturals (música, poesia, art) moltes vegades massa descriptiva que trenca la fluïdesa del relat.

El que destacaria en positiu són les descripcions de la Girona de finals dels 80, comptant que l'autor va ser un dels seus referents socials i culturals, així com la Barcelona de principi de segle que en aquest cas sembla una extensió 50 anys després de les obres de Zafón, els mateixos carrers, barris i esglésies amb el transfons d'aquesta foscor que hi ha a algunes parts del barri gòtic de Barcelona.

[Castellano]

Libro que narra la vida de Salvador, un poeta que antes de morir su padre le hace saber una maldición de hace 500 años que cae sobre la familia. Recorriendo diferentes épocas el protagonista viaja por las calles de Girona, Ibiza y Barcelona donde su vida se va complicando viviendo en dos mundos uno real y el otro el de los sueños en una lucha entre el bien y el mal.

Libro más parecido a una montaña rusa, con fragmentos rápidos, donde la historia avanza y de buena lectura convinados con otros de lectura muy densa y compleja. A parte el autor utilza innumerables menciones culturales (música, poesia, arte) muchas veces demasiado descriptiva que rompe la fluídez del relato.

Lo que destacaría en positivo son las descripciones de la Girona de finales de los 80, contando que el autor fue uno de sus referentes sociales y culturales, así como la Barcelona de principio de siglo que en este caso parece una extensión 50 años después de las obras de Zafón, las mismas calles, barrios e iglesias con el transfondo de esa oscuridad que hay en algunas partes del barrio gótico de Barcelona.
+ Leer más
Comentar  Me gusta         60
Video de Gerard Quintana (1) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Gerard Quintana
Autors parlant. Autors parlant de llibres. Autors parlant de Sant Jordi, d'escriptura, d'experiències, de la vida. Què hi pot haver més interessant?
Ens fa molta il·lusió compartir la tercera entrega de converses entre autors a llibreries!
Aquesta vegada, Ramon Gener i Gerard Quintana en són els protagonistes, juntament amb la llibreria Documenta.
Escrivim per algú que està més enllà del lector? Escrivint transcendim el temps i l'espai, donem ales a la nostra curiositat.
otros libros clasificados: Literatura catalanaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro


Lectores (1) Ver más




Test Ver más

¿Quién es el autor?

El retrato de Dorian Gray

William Shakespeare
Oscar Wilde
Emily Dickinson

15 preguntas
497 lectores participarón
Crear un test sobre este libro