InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8466428399
432 páginas
Editorial: Columna Edicions (04/11/2021)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Kastanjesvingen és un barri tranquil, de classe benestant, on mai no passa res. És el lloc perfecte per construir un projecte de família, el barri que la Rikke i l’Åsmund han triat per viure amb els seus fills, l’Emma i en Lukas. Viuen en una comunitat de quatre habitatges, harmoniosa, perfecta, on tots es coneixen i s’aprecien.

Però tot canvia quan el cos d’en Jørgen, un dels veïns, apareix mort a casa seva. A mesura que la investigació policial va a... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 15 February 2023
Després de l'èxit aconseguit amb la seva obra titulada La Psicòloga ens retrobem amb les lletres inquietants i reflexives de la Helene Flood.
Un cop més ens submergeix a una obra misteriosa on els esdeveniments són inquietants però encara ho són més valorant com es desenvolupen a la ment dels seus protagonistes que acaben dubtant de tot i de tothom.
Una obra amb una aura de misteri densa i espessa a la que la seva protagonista dóna llum descartant poc a poc els innocents i acorralant als responsables cada cop més.
La complexitat dels personatges i les relacions humanes i com les perceben aquests esdevenen clau per descobrir el misteri de l'assassinat que ha succeït a la seva pròpia comunitat de veïns on semblava que tot fos fàcil i amable.
D'aquí rau la intriga i la sorpresa. Un fet que ho capgira tot i posa als protagonistes a pensar i a reflexionar sobre ells mateixos, la naturalesa humana i els motius que els podrien portar a cometre un assassinat.
En un debat de ments perverses i obscures de la que pocs se'n salven es desenvolupa l'acció de la comunitat.
En un espai no massa rebuscat aconsegueix que tots desconfiïn de tots.
A la seva finca apareix mort en Jørgen i ningú s'ho espera d'un barri elitista i benestant.
La nostra protagonista que ens guiarà pel misteri, la Rikke ens presentarà al seu marit Asmund i als seus fills i a la resta de veïns.
Qui tenia motius per matar-lo? Perquè ho va fer?
Els mitjans de comunicació seguiran d'a prop les investigacions policials i aviat assenyalaran que més d'un tenia motius de sobres per matar-lo.
El desconeixement que demostren els uns dels altres davant d'aquesta situació els dibuixa a tots com a possibles culpables i més que sospitosos i fins i tot la Rikke dubta d'ella mateixa.
Pot haver sigut ella? Però... Com?
No dubteu i llegiu aquesta obra mestra que ens presenta Columna que farà les delícies dels seguidors de les novel·les de suspens europees.
Una ploma única i molt intrigant que crea interrogants a mida que es van succeint els esdeveniments.
Una obra que no defalleix fins al final en que res és el que sembla.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         50
Video de Helene Flood (1) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Helene Flood
Con motivo del lanzamiento del libro “La comunidad" Crea Lectura entrevista a Helene Flood que nos detalla algunos aspectos de su libro.
Crea Lectura, es un programa de televisión que informa de la actualidad literaria y los lanzamientos más importantes del momento. Puedes ver esta y otras entrevistas en nuestra lista de reproducción del canal de Youtube.
Libros más populares de la semana Ver más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro


Lectores (1) Ver más




Test Ver más

Cazadores de sombras ¿Cuánto sabes de la saga?

¿Quién escribió la saga?

Stephanie Meyer
Cassandra Clare
A. G. Howard
Laura Gallego

15 preguntas
84 lectores participarón
Thèmes : cazadores de sombras , saga paranormal romantica juvenilCrear un test sobre este libro