InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8494582682
Editorial: Llibres del Delicte (15/09/2017)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 29 agosto 2018
Llibres del Delicte ens sorprèn amb un nou recull amb tinta negra que us atraparà, si fa uns mesos teníem entre mans “Assassins de Ponent”, avui ens movem una mica per la geografia del nostre país per trobar-nos amb les plomes esmolades com dagues en mans d'uns negrots que s'amaguen rere el títol que més els hi escau, Assassins de Girona.
M'agraden molt aquests reculls de relats breus però molt ben construïts on podem retrobar-nos amb autors que ja coneixem i descobrir nous escriptors amb qui de ben segur compartir futures estones entre les planes de les seves novel·les.
En aquest recull presentat per un pròleg de Martí Gironell on de manera concisa ens convida a descobrir la tènue frontera entre el vel de la vida i la mort, i de manera indirecta entre la mà executora i l'executat.
Podeu gaudir dels relats de Jordi Dausà “El gos que caçava abelles”, Jair Domínguez “Ciutat de vampirs”, Mar Bosch Oliveras “Una taca al jardí”, Damià Bardera “L'ocell”, Matthew Tree “Et mato”, Maribel Torres “Suïcidi sense motius aparents”, Pep Prieto “El globus”, Anna Carreras “Quadre nocturn”, Andreu Pérez-Mingorance “La Mercúria”, Cristina Malagelada “Mar negre de tramuntana”, Miquel Aguirre “El Mediocre”, Josep Torrent “Sentències exemplars serendipítiques” i Salvador Macip “Una mica de justícia” .
El millor dels reculls és que no cal llegir-los en ordre, podeu triar per quin començar ja bé sigui depenent de l'autor o del títol que més us cridi l'atenció, el problema en aquest cas recau en que tots els relats, tot i que juguen amb diversos tons de negre són molt diferents entre sí, mostren rostres molt diferents de la negror i atrapen de tal manera que conviden a llegir el següent relat.
Aquest recull m'ha agradat molt, segueix molt bé la línia marcada per l'editorial i tot i que aquesta sentencia podria ser pejorativa parlant de segells editorials en el cas de Llibres del Delicte es tot al contrari, els seus autors ho donen tot pels seus lectors, la col·lecció vermella i groga s'estén com la pólvora entre les mans d'àvids lectors d'intriga, de suspens, de relats que et posen la pell de gallina, però sobretot de lectors que cerquen tant originalitat com qualitat, i d'això en van sobrats els autors del delicte.
Voldria dir-vos algun detall de cada relat, però cauria gairebé en sacrilegi, no podeu deixar que ningú us els expliqui ni tan sols al voltant del foc o en una nit de tempesta, no deixeu escapar l'oportunitat de descobrir que s'amaga sota cada breu relat que us deixarà amb la mel a la boca i en més d'un cas un regust agre només per a paladars agosarats.
No espereu ni un moment més i aneu a la cerca del vostre exemplar, la foscor us espera signada a la vella i bella Girona.
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: relatosVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

La novela negra en el cine

¿Cuál de las siguientes adaptaciones cinematográficas basadas en las novelas de James Ellroy, fue dirigida por Brian De Palma?

L.A. Confidential (Los Ángeles al desnudo)
La Dalia Negra (The Black Dahlia)
Dueños de la calle (Street Kings)
Dark Blue (El rostro oscuro de la ley)

10 preguntas
31 lectores participarón
Thèmes : novela negra criminal , novela policiaca negra de accion , novela negra policiaca de intriga adictiva , novela policíaca , cineCrear un test sobre este libro
{* *}