InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura

Llibres del Delicte

Llibres del Delicte es una editorial independiente, que nace en Barcelona con la voluntad de mantener un compromiso con la literatura en catalán y, en concreto, con la buena novela negra que se escribe en el país.

Libros populares ver más


Críticas recientes
Lesulleresdellegir
 06 octubre 2021
Aquí mano jo de Maribel Torres
Us aconsellaria que no comencéssiu aquest llibre si no teniu temps per llegir, perquè trucareu a la feina i direu que esteu malalts. Quan comences a llegir 'Aquí mano jo' de Maribel Torres no pots parar, i si li sumes la prosa àgil de Torres i que la tardor és la temporada per excel·lència de la novel·la negra...Un antic conegut de la detectiva Adriana Miralles contacta amb ella per descobrir qui s'amaga darrere d'unes amenaces. Des que ha publicat la seva última novel·la, basada en un cas de violació real, la història ha enfadat tant a la supervivent com a l'associació feminista que li dona suport. Poc temps després, però, l'escriptor apareix mort a un hotel de la Costa Brava, on l'Adriana s'infiltrarà entre un servei de neteja cremat pels abusos i explotacions.La detectiva Adriana Miralles és un d'aquells personatges que desitjaries tornar-te a trobar i, pel que es veu, l'autora ja li té certa estima. Decidida, amb caràcter i apassionada per la seva feina, va acompanyada d'un aprenent que és un geni de la tecnologia. Seran ells dos qui ens descobriran el món de les cambreres de pis i l'hostaleria en general, a més de tractar temes com la violència de gènere i sexual o la vulnerabilitat de les xarxes socials, en una història que té acció, misteri i una bona dosi de crítica social. Això sí, sense renunciar a l'atractiu lúdic que ha de tenir tot bon llibre de detectius.Que m'estigui aficionant al gènere negre en català és just gràcies a editorials petites que fan una feina enorme perquè s'editi autors d'aquí i de fora en la nostra llengua. Aquest en concret és de Llibres del delicte, un segell independent que aposta i reivindica la feina de les escriptores i escriptors de novel·la negra catalans.
Enlace: https://www.instagram.com/p/..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
avegadesllegeixo
 06 septiembre 2021
Aquí mano jo de Maribel Torres
CATALÀ:Llibres del Delicte és una editorial independent catalana que aposta per la novel·la negra de qualitat i de proximitat. Vol donar a conèixer noves veus narratives del gènere en català, i a mi això m'encanta! 😍És per això que quan es van posar en contacte amb mi per enviar-me algun dels seus llibres no vaig dubtar-ho gens, els vaig dir que sí i vaig rebre aquesta obra.En aquest cas la detectiva Adriana Miralles (que ja havia protagonitzat l'anterior llibre de l'autora, El despertar del navegant) ha de resoldre un cas d'amenaces, aparentment senzill, que la porta a endinsar-se al món de l'hostaleria. M'ha agradat com a través de la investigació ha introduït la denuncia social sobre les condicions de les cambreres d'habitació: sous precaris, inseguretat física i laboral.El personatge de l'Ariadna és un personatge potent i valent que li dona valor a la història (que ja és interessant d'entrada). I la relació que té amb el seu aprenent m'ha tret més d'un somriure.Crec que, si us agraden els llibres amb acció, investigació i una bona dosi de crítica social, aquest és per vosaltres. I si no us acaben de convèncer també podeu provar de llegir-lo perquè estic segura que us agradarà.Coneixíeu aquesta editorial?ESPAÑOL:Llibres del Delicte es una editorial independiente catalana que apuesta por la novela negra de calidad y de proximidad. Quiere dar a conocer nuevas voces narrativas del género en catalán, y a mi esto me encanta!😍Por eso, cuando se pusieron en contacto conmigo para enviarme alguno de sus libros no lo dudé, les dije que sí y recibí esta obra.En este caso la detective Ariadna Miralles (que ya había protagonizado el anterior libro de la autora, El despertar del navegant) debe resolver un caso de amenazas, aparentemente sencillo, que la lleva a adentrarse en el mundo de la hostelería. Me ha gustado como a través de su investigación ha introducido la denuncia social sobres las condiciones de las camareras de habitación: sueldos precarios, inseguridad física y laboral.El personaje de Ariadna es un personaje potente y valiente que le aporta valor a la historia (ya de por sí interesante). Y la relación que tiene con su aprendiz me ha arrancado más de una sonrisa.Creo que, si os gustan los libros con acción, investigación y una buena dosis de crítica social, este es para vosotr@s. Y si no os acaban de convencer también podéis probar de leerlo porque estoy segura que os gustará.Conocíais esta editorial?


Enlace: https://avegadesllegeixo.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
LaPetitaLlibreria
 09 febrero 2021
L'àngel negre de Maria Sardans
Avui us presentem una de les darreres incorporacions al catàleg de grans títols dels nostres amics de Llibres del delicte.

Maria Sardans, pseudònim de Montse Cabanas ens presenta la seva primera novel·la, una historia negra molt inspiradora i amb una portada que crida molt l’atenció.

L’àngel de la mort, L’àngel negre, sobre un fons marcat per la bandera de Suïssa, un referent molt clar en quant es comença a llegir la novel·la.

Aquesta novel·la amaga molt de la seva autora, una amant del món i del seu descobriment viatjant entre d’altres detalls que li donen profunditat i credibilitat al ambient i a les seves descripcions dels diversos destins que visitarem de la mà de la nostra protagonista en la recerca de a veritat.

La nostra protagonista és la Valentina Palau, una hereva multimilionària que ha lluitat per ser la esposa perfecta fins que descobreix que amb les banyes pot marcar el sostre.

Així que decideix fer una cosa per si mateixa i de pas tocar-li l’amor propi al seu ex, és presenta a les proves de mosso d’esquadra, el seu ex ho ha intentat diverses vegades fracassant però ella ho aconsegueix.

Per la seva manera de ser, els seus contactes i els seus aprenentatges des de joveneta la fan ser molt peculiar en les seves investigacions obtenint uns resultats inesperats i tot un èxit en les resolucions dels casos que cauen en les seves mans.

Un d’aquests casos la portarà a col·laborarà amb l’inspector Alemany, un home molt diferent a ella, que no combrega amb la seva manera d’actuar cosa que al principi els posarà algun pal a les rodes entre ells.

Amb ells estirarem els fils d’una investigació que ens portarà a Suïssa i a Rússia, i alhora ens mostrarà un món de luxe on la Valentina cada cop encaixa d’una manera molt diferent.

Sé que estem parlant d’una novel·la negra, però voldria destacar la construcció d’aquest personatge, una dona que evoluciona plana rere plana i que molt poc queda de la seva primera presentació transformant-se en una versió millor d’ella mateixa.

La prosa de l’autora és dinàmica, fresca, lleugera, sap seduir al lector i fer-lo entrar en una trama de corrupció i sang.

Un thriller que sap mantenir l’intriga amb bons girs argumentals i una historia solvent com a fil conductor.

Una novel·la carismàtica per si mateixa que val molt la pena descobrir.


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20