InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest

Julien Chung (Otro)Oscar Vendrell (Traductor)
ISBN : 8412270444
40 páginas
Editorial: Libros del Zorro Rojo (10/03/2021)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Un conillet tracta de demostrar a uns gossos escèptics que compleix tots els requisits per ser inclòs en el seu llibre. Li agrada córrer darrere d’una pilota? Li agrada que li gratin darrere de les orelles? Quan neda, ho fa com un gosset? El protagonista respon a un incisiu qüestionari que abasta multitud de credencials canines, i quan es troba en problemes intenta subornar els seus interlocutors amb irresistibles galetes. Tanmateix, hi ha alguna cosa més en joc: el... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
David11
 25 November 2023
(CAT)
Aquest llibre és de gossos és un meravellós àlbum il·lustrat en el qual un dolç conillet està convençut de que pot formar part d'aquest llibre en el qual sols es permeten gossos perquè acompleix totes les característiques que te un gos i, per tant, és un gos.
A partir d'ahí, amb uns diàlegs frescos i amb uns tocs d'humor, els gossos decideixen fer-lo passar per tot un munt de proves per a demostrar que no és un d'ells. El conillet respon acomplint una a una quasi totes aquestes proves i... quan li se complica, va tractant de subornar-los amb delicioses galetes per a conills.
El rebuig al diferent, el voler formar part del grup fins i tot renunciant al que un és, el valor que li se dona a l'aparença per damunt del que es te en l'interior, el valor de l'amistat... sense dubte, aquest llibre és una joia a partir de la qual es poden reflexionar molts aspectes amb els més xicotetes.
A més, les meravelloses il·lustracions de Julien Chung amb senzilles i simples línies negres amb alguns tocs rojos i amb absència de tot dibuix de l'entorn que distraga l'atenció del lector és, sense dubte, un total encert que fa que la lectura d'aquest àlbum il·lustrat siga un molt recomanable i autèntic plaer.
-------------------------------------------------------------------------
(CAST)
Este libro es de perros es un maravilloso álbum ilustrado en el que un dulce conejito está convencido de que puede formar parte de este libro en el cual solo se permiten perros, porque cumple todas las características que tiene un perro y, por tanto, es un perro.
A partir de ahí, con unos diálogos frescos i con toques de humor, los perros deciden hacerle pasar por toda una serie de pruebas para demostrar que no es uno de ellos. El conejito responde cumpliendo una a una a casi todas estas pruebas y... cuando se le complica, trata de sobornarlos con deliciosas galletas para conejos.
El rechazo al diferente, el querer formar parte del grupo hasta el punto de renunciar a lo que uno es, el valor que se le da a la apariencia por encima de lo que se tiene en el interior, el valor de la amistad... sin duda, este libro es una joya a partir de la cual se puede reflexionar sobre muchos aspectos con los más pequeños.
Además, las maravillosas ilustraciones de Julien Chung, con sencilles y simples lineas negras con algunos toques de color rojo y con la ausencia total de dibujos del entorno que distraigan la atención del lector es, sin duda, un total acierto que hace de la lectura de este álbum ilustrado un muy recomendable y auténtico placer.
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
Libros más populares de la semana Ver más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro

Lectores (1) Ver más




Test Ver más

Momo, un clásico de Michael Ende

¿Quién es Momo?

Una niña huérfana
Una niña ciega
Una niña caprichosa

10 preguntas
87 lectores participarón
Thème : Momo de Michael EndeCrear un test sobre este libro