InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
>

Crítica de LaPetitaLlibreria


LaPetitaLlibreria
23 November 2021
Si les lectures de “La delicadesa”, “Charlotte”, “La llibreria dels llibres rebutjats”, “Cap a la bellesa” o “Dues germanes” del gran mestre David Foenkinos us van enganxar no dubteu a descobrir la seva darrera obra.
Si hi ha quelcom que caracteritza a aquest autor és la rocambolesca simplicitat que té per narrar històries on els personatges són propers, les trames són precioses des de la simplicitat i la trama enganxa alhora que ens convida a reflexionar sobre temes que tenim davant del nas dia a dia i deixem escapar.
A La família Martin coneixerem a un autor que davant una crisi creativa pensa que qualsevol persona que es creua pel carrer té una història interessant que explicar i que pot ser una gran inspiració per la seva obra.
Dit i fet baixa al carrer i troba a la Madeleine, una velleta encantadora amb ganes de xerrar que li obrirà de bat a bat la història de la seva família.
Descobrirà com el món introspectiu de la Valérie li afecta, com el Patrick ha de suportar assetjament a la feina i la vida dels seus dos fills adolescents.
La senyora gran, l'escriptor i la família Martin cadascun des del seu punt de vista i des del seu moment vital s'ajudaran i s'obriran els ulls a problemes i solucions, a manques de comunicació i a molts secrets que veuen la llum mentre es crea un vincle únic i enriquidor entre ells.
Gràcies a la tasca de traducció d'en Pau Joan Hernàndez i Edicions 62 podem ampliar la bibliografia d'un autor tan particular tan estilísticament com de contingut i amb la seva particular forma de narrar el dia a dia.
Sap crear de lo quotidià una gran aventura i sobretot una gran revolució que ens convida a tots a reflexionar i a créixer com a persones.
Què més es pot demanar a una obra?
És de les que no en surts indemne i et venen ganes de recomanar-lo a familiars i amics.
Una aposta molt encertada de cara a les tardes fredes i als regals nadalencs.
És una autentica delícia envoltada de critica social i píndoles àcides.
En una paraula és una novel·la incomparable.
Imprescindible per als lectors fidels de l'autor.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
Comentar  Me gusta         20Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Apreciaron esta crítica ()(2)ver más