InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest

Kim Amate López (Otro)
ISBN : 8418288388
96 páginas
Editorial: Bindi Books (06/09/2022)

Calificación promedio : 4.5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 28 November 2022
Avui us presentem una obra pels pre-adolescents de casa que els ajudarà a entendre's i a obrir ponts pel diàleg en una època on el rebombori emocional cobra molt protagonisme.
Gràcies a Emocions a dojo obtindran una Guia pràctica per viure les emocions amb el cor i el cervell alhora que descobreixen Quina aventura! suposo el pas de l'etapa infantil cap a l'edat adulta.
Són pocs anys relativament per experimentar molts canvis físics però encara més emocionals i sovint viscuts des del silenci o la por a la incomprensió.
Aquesta obra que ens proposen en David Bueno i la Maria Tricas ena ajuda a que ells mateixos vegin que el que els passa és totalment normal i generalitzat als de la seva mateixa edat. Veure aquest fet els ajuda a no tenir cap aversió en exterioritzar i entendre el que els passa i viure-ho d'una manera més simple, amena i profunda per obtenir la vida que volen.
Molts dels problemes que es tenen a l'edat adulta tenen l'arrel a l'adolescència i llibres com aquest que els parlen de tu a tu normalitzant sentiments i explicant què passa i com pot afectar al dia a dia i què es pot fer per gestionar-ho els ajuda a créixer emocionalment i a desenvolupar una intel·ligència emocional cada dia més necessària.
En aquest llibre perfectament ordenat en breus capítols que ens mostren quines son les principals emocions positives i negatives i com poden gestionar-les poden aprendre mecanismes de defensa per tenir ells el control de les seves vides i és una eina didàctica molt potent per tal que es llencin a parlar amb algun adult o entre ells sobre el que senten.
Gràcies a la tasca d'il·lustració de Kim Amate també poden veure de manera molt gràfica les emocions de manera externa en el reflex dels seus personatges.
No negaré que com a mestres ens ha encantat i com a adults també ens ha donat més d'una eina o clau per fer que el nostre dia a dia sigui més amable i positiu.
La veu professional dels autors en els seus àmbits es combina a la perfecció per crear un llenguatge únic que no els amaga res i els ajuda a desenvolupar-se en una època ben difícil.
De nou, Bindi books ofereix lletres de qualitat per als joves de la casa i altament recomanables doncs té utilitat per la vida i resulta una convidada a la reflexió i a l'autoconeixement.
Una obra imprescindible ara que venen festes nadalenques en que els regals literaris haurien d'estar a l'ordre del dia.
Aquest volum i el de Fake news del mateix il·lustrador i pel mateix públic són unes propostes perfectes!

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
Libros más populares de la semana Ver más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro




Test Ver más

Harry Potter Super Expert Level

Cuantos años se lleva Ron con Fred y George?

1
2
3
4

15 preguntas
29 lectores participarón
Crear un test sobre este libro