InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
>

Crítica de LaPetitaLlibreria


LaPetitaLlibreria
29 agosto 2018
Avui ens retrobem amb un vell amic, en David Safier torna amb una novel·la colpidora, intimista i un xic allunyada a aquelles meravelloses novel·les que podem catalogar com humorístiques i tremendament reflexives com “Maleït Karma”, “Una família feliç” i “Mu!” entre d'altres.

Realment ens va costar pensar en una novel·la d'aquest autor allunyada de la rialla i enfocada a un període històric alemany on la foscor i la por eren les primeres imatges que ens venien a la ment.

28 dies és realment una sorpresa que ens bufeteja sobre una realitat incòmode que dia rere dia tots els humans intentem oblidar. No podem deixar caure en l'oblit tot allò que va succeir als camps de concentració, ni als trens de la mort, ni la fam, la por i les amenaces i molt menys encara les víctimes.

De la mà de la Mira veurem com la reflexió entre la vida i la mort, la veritat i el dubte, l'amenaça i l'assetjament tenen un espai de reflexió.

Aquesta joveneta de tan sols setze anys es veu amb el coratge de seguir resistint amb un grup de joves dels guetos intentant salvant la seva vida. Saben que moriran si es rendeixen i si es revolten potser també però hi ha un bri d'esperança que els pot mantenir vius si estan junts i units en tot moment i en les decisions que van prenent al llarg del seu periple.

L'amistat, l'amor i la confiança dels humans està retratada amb un detall que espanta, amb un detall que tan sols aquest brillant autor pot aconseguir.

De la mà d'Empúries coneixerem com la Mira es convertirà en llegenda en tan sols 28 dies.

Creieu que serà perquè se'n ha sortit o perquè ha fracassat?

Ho haureu de llegir, és una novel·la que tot i tractar sobre un tema obscur i real del qual tots els humans hauríem d'estar avergonyits es presenta d'una manera diferent i amable centrada en la nena.

Amb una veracitat i una ambientació tan realista que es pot tocar, sentir, olorar i veure, de ben segur esdevindrà un dels llibres que recomanareu durant aquest hivern.

Aneu a conèixer a la Mira i la seva llegenda abans de que s'esgotin de les llibreries!
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
Comentar  Me gusta         00Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro