InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
>

Crítica de David11


David11
12 May 2021
Comencen les vacances i tothom està content, però Sebastià, un xiquet tímid i un brillant estudiant, ix de l'escola mirant a dreta i esquerra, atemorit. Sols pensa a evitar creuar-se'ls, fugir del calvari que pateix dia a dia. Però hui tampoc ha tingut sort, i quan Lleonard i els bessons Barrull el tornen a trobar, a Sebastià se li glaça el cor, torna a viure el seu malson, eixe que duu ocultant als seus pares ja fa gaire temps per a no preocupar-los.
L'escriptora Maria Jesús Bolta (Meliana, 1958) amb El cel és blau, obra guardonada amb el Premi Carmesina de la Safor 2019, parteix d'una situació angoixant d'assetjament escolar per a mostrar-nos una història en què l'aparició d'Araba, una xiqueta cega de Ghana a la que Sebastià haurà d'acompanyar durant l'estiu, li valdrà al protagonista per a canviar la seua vida descobrint amb ella, el coratge, la força i la valentia que no sabia que tenia. Així s'enfrontarà als seus fantasmes i a les seues pors gràcies a l'amistat i, tal vegada, a la trobada del seu primer amor.
Una obra molt interessant per a debatre sobre aspectes universals com els abans esmentats a més de valors com la solidaritat, la justícia o la necessitat de desenvolupar l'autoestima, amb una escriptura àgil, addictiva i emocionant fins al final.
Comentar  Me gusta         00



Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro