InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8417588345
88 páginas
Editorial: Tàndem Edicions (01/10/2019)

Calificación promedio : 4/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Sebastià viu aterrit per Lleonard, que li fa la vida impossible. Per si li faltava alguna cosa, els pares anuncien que haurà de fer d’acompanyant d’una xiqueta africana que viurà amb ells durant una temporada: és cega i els metges estan intentant ajudar-la. Així i tot, des del moment en què Araba entra en la seua vida, tot canvia. Amb ella, descobrirà l’autèntic sentit de la paraula coratge.
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
David11
 12 May 2021
Comencen les vacances i tothom està content, però Sebastià, un xiquet tímid i un brillant estudiant, ix de l'escola mirant a dreta i esquerra, atemorit. Sols pensa a evitar creuar-se'ls, fugir del calvari que pateix dia a dia. Però hui tampoc ha tingut sort, i quan Lleonard i els bessons Barrull el tornen a trobar, a Sebastià se li glaça el cor, torna a viure el seu malson, eixe que duu ocultant als seus pares ja fa gaire temps per a no preocupar-los.
L'escriptora Maria Jesús Bolta (Meliana, 1958) amb El cel és blau, obra guardonada amb el Premi Carmesina de la Safor 2019, parteix d'una situació angoixant d'assetjament escolar per a mostrar-nos una història en què l'aparició d'Araba, una xiqueta cega de Ghana a la que Sebastià haurà d'acompanyar durant l'estiu, li valdrà al protagonista per a canviar la seua vida descobrint amb ella, el coratge, la força i la valentia que no sabia que tenia. Així s'enfrontarà als seus fantasmes i a les seues pors gràcies a l'amistat i, tal vegada, a la trobada del seu primer amor.
Una obra molt interessant per a debatre sobre aspectes universals com els abans esmentats a més de valors com la solidaritat, la justícia o la necessitat de desenvolupar l'autoestima, amb una escriptura àgil, addictiva i emocionant fins al final.
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: acosoVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro

Lectores (1) Ver más




Test Ver más

Completa el título de libros infantiles y juveniles

Manolito ...

Gafitas
Gafotas
Manotas

10 preguntas
77 lectores participarón
Thèmes : Infantil y juvenilCrear un test sobre este libro