InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura

El Cep i la Nansa Edicions


Libros populares ver más


Críticas recientes
ilustraylee
 13 marzo 2021
El tuerca. El Parque encantado: 2 de Giacomo Pucci
Es una novela gráfica juvenil (aunque puede leerla quien quiera) muy cortita de unas 80 páginas, bastante divertida y llena de aventuras. Me ha recordado bastante a las historias de Zipi y Zape, ya que es un grupo de amigos que van buscando aventuras y pistas para resolver un misterio.También el libro viene con juegos y pasatiempos para que los vayas resolviendo a la vez que lees la historia y son bastante entretenidos.
Enlace: https://www.instagram.com/p/..
Comentar  Me gusta         20
lecturasdeayla
 08 marzo 2021
Malamant de Dani Alba
Seria fàcil dir que la història narra un triangle amoròs entre la Júlia, el Pol i el Gerard. Però aquest llibre va molt més enllà. Què pots fer quan has d'escollir entre el cap o el cor?

La Júlia, narra la meitat de la història de forma colpidora. Una historia d'amor real. De pèls de punta, dels que et fan tocar el cel, de les que tan sols poques persones viuen. L'autor es capaç d'evocar els moments que narra al seu llibre d'una forma tan realista que hores d'ara encara sóc capaç de tancar els ulls i notar l'escalfor del foc, d'olorar el vi de les copes. De notar les mans del Pol, d'olorar-lo.La segona part del llibre, narra la historia des de la veu del Pol. Quan creus que la vida ja t'ho ha pres tot, va un pas mes enllà. Perquè la vida mateixa s'encarrega de posar-te els peus a terra, de fer que els teus ciments es trontollin.Què passa si has de fer front a la raó deixant de banda el cor? Com aprens a viure amb unes mans que no son les de la persona correcta? Com beses una boca que no encaixa amb la teva?

Perquè el tren tan sols passa un cop a la vida i de vegades, ens hem de baixar en una estació intermitja quan el que realment voldríem es fer el viatge sencer. Perquè no tots els finals, sempre son feliços. Perquè l'amor vertader, tan sols es coneix un cop a la vida.

Aquesta historia, desperta sensacions meravelloses. qualsevol cosa que pugui dir d'ella, es quedarà curta. Cal llegir-la, cal viure-la.De les millors històries que he llegit mai, sense cap mena de dubte.

+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
MaiteMateos
 14 marzo 2019
Úrsula de Meritxell Cucurella-Jorba
Úrsula es una verdadera obra de orfebrería poética en todos los sentidos. Desborda autenticidad, vitalidad y pasión por encima de todo, en cada uno de sus versos libres y en su prosa poética.

Úrsula es una obra cautivadora, fresca, sincera, una aventura poética que invita a vivir la vida como un viaje, como un periplo embargado por la fuerza arrolladora de las verdades más íntimas.
Enlace: https://maitemateos.wordpres..
Comentar  Me gusta         00