InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français

Estrella Polar


Libros populares ver más


Críticas recientes
LaPetitaLlibreria
 05 diciembre 2018
Contes de bona nit per a nenes rebels: 100 Històries de dones extraordinaries de Elena Favilli
Avui us expliquem un conte que en conté molts. Aquestes històries no són inventades, no tenen princeses indefenses ni han succeït a llocs llunyans i desconeguts, tot el contrari.

Avui us portem històries reals, de dones reals, com nosaltres, que van canviar el món i de dones que el continuen canviant. En un món on els referents en la majoria de camps són masculins, Contes de bona nit per nenes rebels ens presenta històries de cent dones que han trepitjat fort i han destacat en les seves professions i a la vida.

De Serena Williams a Malala Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kahlo, d’Hipàtia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes de tot el món, que fan que el llibre s’ompli de color, alegria i art, i el fa més especial i màgic.

En aquest llibre que ens presenta Estrella Polar hi trobem científiques, astronautes, aixecadores de pesos, jutgesses, xefs, esportistes, artistes, espies, reines, polítiques... en total, cent exemples de determinació i audàcia per a les que somiem en gran.

Les autores del llibre són la Elena Favilli i la Francesca Cavallo. L’Elena és emprenedora mediàtica i periodista. La Francesca és escriptora i directora de teatre. Juntes han creat el laboratori d’innovació de mitjans de comunicació infantils “Timbuku labs”.

Contes de bona nit per nenes rebels és la prova del poder transformador de confiar en nosaltres mateixes. Les mateixes autores volen que les històries d’aquestes cent dones serveixi d’inspiració, que els seus retrats gravin en totes les nenes i dones la creença que la bellesa es manifesta en totes les formes i colors, i a totes les edats.

Amb totes les histories ens transmeten que la vida s’ha de viure amb passió, curiositat, generositat, sent felices i explorant sense restriccions. Un llibre que hauria de ser llegit i explicat per a totes les nenes i dones del món.

Perquè totes les nenes haurien de créixer sabent que poden ser tot allò que vulguin ser. Així doncs comencem a llegir... Hi havia una vegada...


Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
anapeig
 29 septiembre 2018
Vango de Timothée De Fombelle
De primera sólo se me ocurre una palabra para este libro, maravilloso.El autor nos transporta a los años 30 (años de 1934 a 1936 para se más precisos), empezamos en París, pero la historia no solo se desarrolla allí, empieza ahí a los pies de Notre-Dame con Vango, nuestro protagonista, a punto de ordenarse sacerdote a los diecinueve años de edad bajo la atenta mirada de una chica misteriosa que llora por este hecho. Todo parece normal hasta que de repente aparece la policía francesa buscando a Vango por no se sabe que, pero ahí no acaba la cosa, mientras Vango huye de la policía, un francotirador le dispara desde otro lugar. Y es que a Vango le persiguen desde hace mucho, no sabe quienes son y tampoco porque le quieren muerto, y ahora tampoco sabe porque la policía francesa le persigue también. Difícil saber el porque cuando nadie sabe nada del pasado de este joven, ni siquiera el mismo.Tras este trepidante primer capitulo, se nos presenta una historia llena de misterios, de personajes muy bien construidos, pequeños giros sorprendentes y de historias muy, pero que muy bien hiladas entre si.Y es lo que más me ha gustado de este libro, lo bien hiladas que están las historias. Es de esos libros que tienen un montón de personajes en principio separados pero que conforme avanza el libro vamos viendo sus conexiones pasadas y futuras, y estas se nota que están muy bien pensadas.Los personajes son maravillosos, están muy bien construidos al punto de saber quien habla o actúa en cada momento sin perderte y eso que hay muchísimos personajes, pero imposible perderse.Islas perdidas, naufragios, persecuciones, personajes misteriosos, piratas, tesoros, si es que tiene de todo y nada esta al azar, un libro muy recomendable y si eres estudiante de francés de nivel avanzado te animo a que lo leas en versión original, es muy buena lectura para entrenar el idioma y no es complicado.
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
LaPetitaLlibreria
 20 septiembre 2018
Bèsties fantàstiques i on trobar-les. Llibre d'art i creativitat de J.K. Rowling
Esteu preparats per conèixer un llibre d’art i creativitat que farà les delícies dels menuts de la casa?Aquest any es celebra el vintè aniversari de la presentació en societat de Harry Potter, però si hem de destacar una novetat en el món dels muggles ha sigut sens dubte en Newt Scamander i la seva maleta plena de bèsties fantàstiques.Després d’haver compartit amb tots vosaltres “Bèsties fantàstiques i on trobar-les. El guió” avui ens decantem per la vessant més lúdica, educativa, divertida, enginyosa i màgica per treballar la psicomotricitat fina i la imaginació amb un quadern ple d’activitats basades en la pel·lícula i per tant mantenint la seva estètica que ens presenta Estrella Polar.Res millor per entrar a formar part del món màgic per a una criatura que poder crear les seves pròpies bestioles, pintar la seva maleta, crear el seu carnet de mag i donar vida a les pàgines en blanc i negre amb colors llampants i vius.De la mateixa manera que les instruccions d’algunes activitats i part de la trama que es va enllaçant amb aquesta la trobareu a la part superior de cada plana, amb una lletra de pal, grossa i que fomenta la lectura amb un llenguatge senzill i a l’abast dels menuts sense problemes a partir dels sis anys, per a més petits el millor que ofereix aquesta edició de Bèsties fantàstiques i on trobar-les. Llibre d’art i creativitat és la oportunitat de treball en equip entre germans o amb un adult, sense oblidar alguna activitat on poden lluir la seva cal·ligrafia ja sigui amb les seves pròpies paraules o copiant de la persona que els estigui ajudant.Com a consell pràctic us recomano que pintin i escriguin amb ceres o llapis de colors, els retoladors traspassen i taquen les planes fent malbé l’activitat següent i a més, si s’equivoquen sempre poden esborrar i tornar a començar.Però encara queden més sorpreses, les dues planes centrals són adhesius que cada menut pot enganxar on vulgui, ja sigui al llibre, a la seva habitació, en els ninos o al front (ho he vist i si, se les enganxen per tot arreu).Vuitanta planes molt ben estructurades per gaudir d’una estona de joc i lleure, màgia i il·lusió, i de pas una estona de tranquil·litat familiar on el somriure dels menuts no tindrà preu.Una joia que si no aneu en compte us asseguro que l’Ensum us el pisparà i a un preu realment màgic.
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
{* *}