InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
>

Crítica de David11


David11
14 October 2021

El colom està brut, molt brut, i fa una horrible pudor, però no té cap intenció de banyar-se. El nostre protagonista és un mestre en posar una excusa darrere d'una altra i una altra, en tal de no fer el que no vol, que en aquest cas és banyar-se.
Partint d'aquesta premissa, el lector, al qual li es fa partícip des del primer moment demanant-li ajuda, tractarà de convéncer l'obstinat colom. I no serà fàcil perquè el colom, igual que els més petits, quan no volen fer alguna cosa són molt difícils de convéncer.
L'autor Mo Willems, escriptor, animador i autor nord-americà de llibres infantils, és conegut a més per les obres de la col·lecció d'Elephant & Piggie o de la saga “Knuffle Bunny”. En les seues obres tracta temes que poden parèixer senzills i de la vida quotidiana com aquest, però que tenen gran interés pels lectors més joves. Açò fa que aconseguisca connectar amb ells, els fan sentir-se identificats en la situació plantejada. Els xiquets es veuen reflectits en eixes situacions i això els enganxa i els fascina.
Aquest àlbum, dirigit als més petits, ajudarà doncs a fer-los reflexionar sobre la necessitat de banyar-se des de l'humor i la diversió, i aconseguirà que els xiquets i xiquetes se n'adonen del poc sentit de les excuses que potser ells alguna vegada donen.
Tot açò des d'una il·lustració senzilla i elegant, on s'eviten els elements innecessaris que puguen distraure al lector de l'objectiu del llibre i que aconsegueixen centrar tota l'atenció en el protagonista i la seua evolució.
Un llibre molt recomanable per a gaudir i reflexionar en família.
Comentar  Me gusta         00



Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro