InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
>

Crítica de ciutatdellibres


ciutatdellibres
22 December 2022
L'amenaça verda és la primera part d'una trilogia que promet: Fills d'Èodhum. Es tracta d'una novel·la de fantasia èpica on regna el misteri, la màgia i la guerra.

El llibre està narrat en tercera persona i intercala les històries de diversos personatges que acabaran trobant-se pel camí. Cal destacar que els capítols són llargs i això és degut al fet que hi ha un munt de descripcions. A qui no val a dir: "Llegeixo un capítol més i me'n vaig a dormir...", perquè hi ha tanta acció que val més parar si estàs cansat i continuar llegint una altra estona que estiguis més fresc i atent. És important no perdre's res! L'autor ha creat un món totalment fictici, on surten moltes ciutats, molts personatges i és clau que el lector es quedi amb tots els detalls.

I aquesta manera d'escriure d'en Roger Tarrés és d'agrair en una història tan complexa, ja que el lector disposa de tota la informació necessària per dibuixar el personatge a la seva ment: com va vestit, com és físicament i psicològicament, com són els diferents escenaris, quin clima hi ha, en quina època es troben... L'autor ho ha posat molt fàcil al lector i tota la història és molt visual, explicada pràcticament al mil·límetre.

A l'inici, coneixem a l'Àstrid, una jove d'ulls blaus que va néixer a la Serralada Gelada. La Serralada Gelada és un poble allunyat de gairebé tota la resta de civilització i és un lloc de difícil accés, on el clima és extremadament fred.

Amb esforç i suor, l'Àstrid es va guanyar el títol de Protectora del poble, ja que havia demostrat el seu talent com a caçadora i era tota una experta aventurera. Però després d'una sortida exprés i temerària al bosc, l'Àstrid va ser conscient que ho havia perdut tot. Ella se'n va atribuir tota la culpa, perquè sentia que havia fallat a la seva gent i que els havia deixat desprotegits.

Continua llegint la ressenya completa al blog Ciutat de Llibres
Enlace: https://ciutatdellibres.blog..
Comentar  Me gusta         00



Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro