InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
>

Crítica de David11


David11
06 November 2023
Aquest curiós àlbum il·lustrat de d'Oliver Jeffers combina les imatges fotogràfiques d'una casa encantada, amb els seus tons grisos i obscurs, amb la senzilla imatge d'una solitària xiqueta que es passa l'estona buscant un fantasma sense ser capaç de trobar-lo.
Es una història senzilla, pensada com a un joc per als més menuts en el qual els fantasmes no són sers als quals tenir por, més bé són uns sers enjogassats que van amagant-se i fent bromes i ruidets per la casa.
El llibre funciona per la seua curiosa forma de mostrar els fantasmes mitjançant unes pàgines transparents que es superposen a les imatges de la casa i de segur que farà la delícia dels més xicotets tractant de descobrir on apareixeran els fantasmes.
En quant a la utilització de fotografies reals de la casa en tal de dibuixos... tal vegada a mi no és la solució que més m'agrada, però he de reconèixer que funciona adequadament. En quant a la història, també crec que es queda en una repetició del mateix patró al llarg de tot el volum. Potser hauria sigut més motivant algun tipus de gir final o una informació diferent per a tancar la infructuosa recerca de la xiqueta.
De qualsevol manera és un àlbum que de segur agradarà als més menuts.
Comentar  Me gusta         30



Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Apreciaron esta crítica ()(3)ver más