InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
ISBN : 8494106449
Editorial: Llibres del Delicte (10/06/2014)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 29 agosto 2018
Si voleu llegir una novel·la de temàtica de rabiosa actualitat i dotada d'un ritme trepidant i altament addictiu us heu d'abocar a Off the record la darrera aposta de Llibres del delicte, un segell jove però ple de bones propostes, d'autors propers i amats de les lletres.
En aquest cas en Xavier Gual ens presenta una novel·la on el rol d'investigador recau en la periodista Anabel Rodríguez. Estem en un moment de desmitificació del gènere d'investigació i ja obrim camp a altres professions i a gent allunyada de les comissaries a prendre les rendes de una recerca intrigant.
L'enigma al que s'enfrontarà l'Anabel és al voltant de la corrupció urbanística en la que tots estem abocats i en som víctimes i victimaris en la mesura en que ens quedem amb els braços plegats mentre uns quants peixos grossos s'omplen les butxaques amb diners bruts i que no els pertoquen.
L'Anabel serà el peix més petit del oceà en un mar de taurons i bèsties privades de bones intencions, serà la consciència d'aquells que encara pensen que a cop de talonari ho poden aconseguir tot incloent el traspàs de la línia de la legalitat.
Els personatges podrien recaure en els estereotips dels casos reals però l'autor juga molt bé amb la contraposició de les característiques psíquiques i humanes de l'Anabel i dels corruptes evadint qualsevol sospita de “captatio venebolentia” com deien els llatins.
Realment és molt fàcil entrar a la narració doncs els diàlegs, la trama i l'escenari és proper i també descrit a la perfecció i de manera acurada per la ploma de l'autor.
Ens ha sorprès molt el rerefons ètic del valor de la veritat i la recerca d'aquesta. Quantes veritats incòmodes podríem destapar tan sols amb una mica d'investigació? Vivim en un món corrupte sense remei? Encara tenim alguna esperança?
L'Anabel ha recorregut un camí amb morts, ferits, peripècies, amenaces, secrets i ganivets per l'esquena però amb un sentit de la justícia que la sustenta no decau i arribarà a mossegar els taurons.
Qui diu que els peixos grossos són intocables? Potser un peixet no se'ls pot menjar però els pot deixar ben malferits!
Si encara no esteu convençuts, no us perdeu l'entrevista amb l'autor que demà publicarem en la que ens demostra de viva veu tot el món interior que ens vol mostrar en aquesta extraordinària obra!
Ja sabeu on és la cita així que no hi podeu faltar! Passarem llista!
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: novela negraVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Bookshop ORGCasa del libroAmazon ES

Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
165 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro