InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8494788949
Editorial: Llibres del Delicte (14/03/2018)

Calificación promedio : 5/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Aún no tenemos la descripción del editor en nuestra base de datos (contraportada)
Añadir la descripción del editor

También puedes contribuir a la descripción colectiva redactada por los miembros de Babelio.
Contribuir a la descripción colectiva
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 29 agosto 2018
Llibres del Delicte torna a les nostres mans amb un nou recull d'assassins, ja vàrem conèixer els “Assassins de Ponent” i els “Assassins de Girona”, ara tenim la oportunitat de conèixer els Assassins del Camp.
Quinze autors que ens parlaran amb la ploma i un setzè que ens parla per mitjà de la fotografia, el nostre estimat padrí Xulio R. Trigo qui ens mostra en una imatge en blanc i negre la solitud d'un carreró fosc i ombrívol on una silueta s'allunya de nosaltres i ens convida a pensar si serà la víctima o el botxí.
El primer que trobem és un pròleg acurat i minuciós signat per Margarida Aritzeta qui també formarà part d'aquest assassins.
Cada relat ve introduït per una breu biografia del autor, tots amb tinta negra en lloc de sang i cadascun d'ells amb la seva pròpia veu inconfusible i amb una visió negra molt diferent, tots ens presenten una historia fosca però aquesta és la màxima coincidència que trobareu, hi ha histories amb prostitutes, macarres, girs argumentals, ments assassines pertorbades i ments pertorbadores, policies més o menys encertats i personatges realment sorprenents.
Poc us diré de cada relat, ja que en la seva brevetat brilla la seva pulcritud de prosa, de la mateixa manera que no en faré una tria depenent del meu gust personal o afinitat amb l'autor. Però si que remarcaré la virtut d'aquests relats, que es poden llegir amb l'ordre que prefereixi el lector i que són ideals per passar una bona estona des del seu inici fins al desenllaç.
El primer relat que ens trobem és “La por blanca” del desaparegut Jordi Tiñera, autor entre d'altres títols de “La mort sense ningú” i “Joc d'identitats”.
El segueixen Olga Xirinacs amb “Roses de plàstic”, Tecla Martorell amb “A deshores”, Maria Lluïsa Amorós amb “Somieig”, Jordi Folck amb “Em estat nosaltres qui em fet això”, Jordi Ledesma amb “El buit de la mort”, Moisès Peñalver amb “El saxòfon”, Salvador Balcells amb “Ni vius ni morts”, Àngel O. Brunet amb “Pecats de policia”, Joan Cavallé amb “Testimoni d'un crim”, Francesc Valls-Calçada amb “La casa de la boira”, Ferran Gerhard amb “Encara ens queda el Blues”, Lurdes Malgrat amb “Fecundació”, Rosa Pagès amb “Totes les veus que m'acompanyen” i la mestra de cerimònia Margarida Aritzeta, autora que ja va participar en el recull “Elles també maten” i autora de “L'amant xinès” i “Els fils de l'aranya”, ara ens presenta “Mala sang”, un relat on els seus seguidors es retrobaran amb un vell conegut.
En aquest recull els autors del Camp de Tarragona demostren el seu enginy per crear unes trames solides i uns bons personatges en poques planes.
Que més puc dir a part que tots els títols que ens presenta Llibres del Delicte són en sí mateixos un univers negre i tot un encert per a ments despertes.
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         00
otros libros clasificados: relatosVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

La novela negra en el cine

¿Cuál de las siguientes adaptaciones cinematográficas basadas en las novelas de James Ellroy, fue dirigida por Brian De Palma?

L.A. Confidential (Los Ángeles al desnudo)
La Dalia Negra (The Black Dahlia)
Dueños de la calle (Street Kings)
Dark Blue (El rostro oscuro de la ley)

10 preguntas
31 lectores participarón
Thèmes : novela negra criminal , novela policiaca negra de accion , novela negra policiaca de intriga adictiva , novela policíaca , cineCrear un test sobre este libro
{* *}