InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTest
ISBN : 8493817082
509 páginas
Editorial: Editorial Vanir (08/09/2011)

Calificación promedio : 3.95/5 (sobre 10 calificaciones)
Resumen:
Después de salvar la vida de la Cazadora, Gabriel es reclamado por los dioses para que tome su lugar en el Asgard. Ahora, convertido en einherjar, un guerrero inmortal de Odín, pasa su tiempo entrenándose en el Valhall, preparándose para el Ragnarök y recibiendo todo tipo de cuidados de las valkyrias. Sin embargo, el tiempo de preparación ha llegado a su fin. Tres de los objetos más poderosos de los dioses han sido robados para traer el caos a la Tierra y provocar u... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (3) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 13 October 2018
Lena Valenti continua convidant als seus lectors a afegir-se als vanirs i al berskers en la lluita suprema del bé i del mal, al Ragnarök. Fins al moment en la seva saga venir, els protagonistes eren vanirs, berskers, humans i alguns Déus nòrdics que lluiten per salvar al món i a la humanitat, però en la seva quarta entrega El libro de Gabriel, l'autora ens mostra una nova força a tenir en compte, les valkiries i els seus guerrers, els einherjars.

L'autora fins al moment, amb les seves tres entregues anteriors: “El libro de Jade”, “El libro de la sacerdotisa” i “El libro de la elegida”, havia seguit un fil conductor temporal, una historia s'enllaçava a la següent en el punt on el lector s'havia quedat, però en aquesta última entrega, el lector descobrirà que la línia temporal de la saga fa un salt en rere y el seu inici el podríem situar al final del segon y comprendria tot el tercer fins que s'uneixen els fils de la trama per acabar el final del quart.

La historia comença quan en Gabriel es reclamat pels Déus per ascendir a l'Asgard, l'autora es recrea en l'explicació d'aquest nou plànol d'existència, les seves normes, els seus costums, els seus habitants, però sobretot ens explica la importància de la relació entre les valquíries entre elles i els seus einherjars. En Gabriel, que va lluitar per defensar les seves amigues i el nou món que estava descobrint serè l'escollit per portar a la lluita els guerrers de Thor i de Freyja.

En Gabriel tindrà al seu costat la valquíria Gúnnr, Gunny, una valquíria que encara no ha despertat els seus poders. L'aventura començarà quan el martell de Thor, el Mjölnir, i el Seire, la espasa de la victòria de Frey i la Gungnir, la llança d'Odin, ells juntament amb dos guerrers, les seves valquíries i dues germanes per la Gunny, la Bryn, generala de las valquíries i la Róta. Ells hauran de protegir el món i recuperar els objectes robats que podrien destruir el món.

En aquesta entrega els lectors es retrobaran de passada amb els protagonistes anteriors i guanyarà importància un vanir, en Miya, que va ser presentat a l'entrega passada i que tindrà el seu gran moment en la propera entrega.

No cal preguntar gaire si heu seguit la saga, per saber que en Loki i els seus vampirs i nosferatus, entre d'altres n'estan al darrera, una lluita a tot o res on perdre no és una opció, però les baixes seran nombroses. Sobreviuran els nostres protagonistes o hauran de cedir el seu lloc als següents?

Una historia on les pors passades, les omissions i els secrets marcaran el caràcter dels protagonistes, creant un munt de confusions i de ferides que encara no han curat, una historia de superació, de lluita, de sacrifici, de compromís i d'amor, d'un amor pur, d'aquells que brillen en llum pròpia però que costen de veure.

Encara penseu que el món està condemnat i que no val la pena lluitar pels humans, un essers egoistes i amb dobles cares? Doncs recordeu que també hi ha d'altres motius per lluitar i que molts humans són bons i purs.
Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         10
soniaso
 09 February 2021
Cuarto libro de la Saga Vanir.
Hasta el momento teníamos por un lado a los buenos, por otro a los malos, en medio los simples humanos y tirando de los hilos a los dioses. Y en esta cuarta entrega, los dioses deciden que no solo son suficientes los protectores que ya conocíamos y entran en escena las valkyrias y los einherjars. Y volvemos a encontrarnos con Gabriel, ese humano que tanto nos gustaba convertido ahora en un líder. La lucha entre el bien y el mal tiene nuevos jugadores y es cada vez más entretenida.
Comentar  Me gusta         00
HeiwaBooksQuotes
 01 June 2020
Es mi libro favorito de la saga, Gabriel a veces te saca de quicio pero eso te hace engancharte mas a su personalidad y Gunnr...sinceramente nunca me habia sentido tan identificada con un personaje
Comentar  Me gusta         00
Video de Lena Valenti (1) Ver másAñadir vídeo
Vidéo de Lena Valenti
#InformeQuid En esta oportunidad les traemos el último libro de Lena Valenti titulado La mediadora: en cuerpo y almas, esta autora española es publicada por primera vez en el mercado argentino y latinoamericano de la mano de Editorial El Ateneo. La mediadora cuenta la historia de Ada, ella puede ver a las personas en camino al más allá, pero no quiere involucrarse con ellas. Su vida dará un vuelco cuando un inspector de policía la involucra en una investigación que la pondrá a prueba como mediadora con los espíritus y como mujer. Será un camino hacia aceptar y utilizar su don para ayudar a otros, y descubrir sensaciones que ni siquiera imaginaba.
0:04 Intro 0:53 Lena Valenti nos cuenta sobre la mediadora 2:20 Hablamos sobre la autora 2:46 Sinópsis de la mediadora
#LaMediadora disponible en tematika.com https://bit.ly/3I9HC1K
#LenaValenti #EditorialElAteneo #Novelas #Libros #Quid #Informe
+ Leer más
otros libros clasificados: literatura nórdicaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESAgapeaCasa del libro





Test Ver más

Los monstruos de la saga Harry Potter

¿Qué criaturas mágicas podemos encontrar en Gringotts, el banco de magos?

Duendes
Thestrals
Mantícora
Nagini

15 preguntas
322 lectores participarón
Thèmes : monstruos , criaturas , fantasía , magiaCrear un test sobre este libro