InicioMis librosAñadir libros
Descubrir
LibrosAutoresLectoresCríticasCitasListasTestReto lectura
Crea una cuenta en Babelio para descubrir tus próximas lecturas Babelio en Français
ISBN : 8466424792
Editorial: Columna CAT (03/04/2019)

Calificación promedio : 4/5 (sobre 1 calificaciones)
Resumen:
Som al 1947 i l’Alba comença a treballar de cuinera per a una família benestant de Barcelona
del passeig de Gràcia. Amb vint anys acabats de fer, ha aconseguit la feina gràcies a les habilitats
culinàries demostrades servint en una casa del seu barri, a Sants. Aviat la seva peculiar
forma de cuinar desperta l’admiració dels senyors, ja que les seves receptes van més enllà del
gust i de la presentació. Amb els plats, l’Alba transmet la sev... >Voir plus
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro
Críticas, Reseñas y Opiniones (1) Añadir una crítica
LaPetitaLlibreria
 10 junio 2020
Aquestes són setmanes en les que molts hem aprofitat per entrar a la cuina i fer receptes que mai hauríem pensat cuinar o hem aprofitat per rescatar antigues receptes que feia molt que no cuinàvem. Nosaltres avui també us farem la boca aigua i us parlarem d'una novel.la que endolcirà la vostra lectura.
Es tracta de “L'obrador dels prodigis” que ens apropa l'Editorial Columna i que està escrit a quatre mans per la Sílvia Tarragó i en Christian Escribà.
Ens traslladem a la Barcelona de 1926, la neu cau lentament sobre la ciutat el dia de Nadal. L'Alba comença a treballar de cuinera per a una família benestant de Barcelona
del passeig de Gràcia. Amb vint anys acabats de fer, ha aconseguit la feina gràcies a les habilitats culinàries demostrades servint en una casa del seu barri, a Sants. Aviat la seva peculiar forma de cuinar desperta l'admiració dels senyors, ja que les seves receptes van més enllà del gust i de la presentació. Amb els plats, l'Alba transmet la seva pròpia essència, sensitiva i creativa, de manera que arriba a canviar els estats d'ànim de qui tasta els seus plats.
Però l'Alba té un gran somni, convertir-se en pastissera, per això en Mateu Serra, creador del forn Serra, germen de la famosíssima pastisseria Escribà, esdevé la seva font d'inspiració i aconsegueix treballar a la pastisseria com a dependenta. Testimoni excepcional d'una època de canvis, la jove tindrà ocasió de demostrar les seves aptituds, que la situaran més a prop de l'èxit del que mai no s'hauria atrevit a imaginar.
El Christian Escribà forma part de la quarta generació d'una saga de pastissers que va començar el 1906 a la Gran Via de Barcelona. Fill d'Antoni Escribà, considerat el «mag de la xocolata», va desenvolupar la carrera culinària entre París i Barcelona, sempre amb la creativitat com a motor de les seves obres. Actualment treballa al capdavant de tres establiments que són referents de la pastisseria de Barcelona i l'Escribà Academy, un centre formatiu per preparar els futurs pastissers.
Sílvia Tarragó va ser llibretera durant catorze anys. És autora de la saga juvenil “Top Fairies” i de la novel·la “La veu del roure” entre d'altres. “Temps de llum”, un emocionant relat que té com a rerefons mig segle de la història de Barcelona, va ser la seva primera novel·la d'adults, que també podeu trobar ressenyat a la petita llibreria.
L'obrador dels prodigis” es una novel·la que ens transporta al dolç món de la rebosteria, on juntament amb els dolços hi trobarem passió, valentia i creativitat. Un repàs a la història de l'emblemàtica pastissera i de la segona meitat del segle XX.

Enlace: http://lapetitallibreria.blo..
+ Leer más
Comentar  Me gusta         20
otros libros clasificados: CocinaVer más
Comprar este libro en papel, epub, pdf en

Amazon ESCasa del libro


Lectores (1) Ver más
Test Ver más

Literatura española

¿Quién es el autor/la autora de Episodios Nacionales?

Emilia Pardo Bazán
Benito Perez Galdós
Rosalía De Castro
Gustavo Adolfo Bécquer

5 preguntas
100 lectores participarón
Thèmes : literatura españolaCrear un test sobre este libro
{* *}